Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Οκριασβίλι…
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Οκριασβίλι…

Μπορεί άπαντες στην Ανόρθωση να αναμένουν την επιστροφή του Τορνίκε Οκριασβίλι που υπολογίζεται να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ωστόσο έχει γίνει ήδη συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών για την ανανέωση του συμβολαίου που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Στις 26 Ιουνίου του 2019, ο Γεωργιανός είχε υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε ήδη στο τελευταίο 6μηνο ισχύς του. Τι σημαίνει αυτό; Ο Οκριασβίλι μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θελήσει και να υπογράψει οποιοδήποτε συμβόλαιο τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου του 2021.

Η Ανόρθωση, δεδομένου ότι θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή έχει μπει σε συζητήσεις με την πλευρά του, χωρίς όμως να υπάρχει αυτή τη στιγμή συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας. Εμπόδιο αποτελεί η επιθυμία του ιδίου να αγωνιστεί σε προηγμένο πρωτάθλημα, όμως οι συχνοί τραυματισμοί του δύσκολα θα του επιφέρουν κάποια συμφέρουσα πρόταση.

Φυσικά, είναι αρκετά νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη. Άλλωστε, υπάρχει η πιθανότητα αποχώρησής του και από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αυτό το σενάριο. Τα χρονικά περιθώρια για αυτό είναι ήδη στενά. Λογικά, πρέπει να αναμένουμε τις νέες… συζητήσεις μεταξύ Ανόρθωσης και Οκριασβίλι. Μέχρι τότε, για την Ανόρθωση προέχει το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα…

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ