Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Επιστροφές… στην σκιά του πένθους
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Επιστροφές… στην σκιά του πένθους

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Ανόρθωσης μετά τον χαμό του Δρ. Σέργιου Σεργίου. Μία ημέρα που θα χαραχτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία, αφού έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που αποτέλεσε και αποτελεί κομμάτι της, ειδικότερα στην μεταπολεμική περίοδο.

Στην σκιά αυτού του γεγονότος, οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν την Τετάρτη, όπου και θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Ένα παιχνίδι όπου μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες και η αξιοποίηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τα βλέμματα στο αγωνιστικό να είναι στραμμένα στους Αμπαρτζουμιάν και Νταουσβίλι.

Ο Αρμένιος αναμένεται να ανεβάσει σταδιακά ρυθμό στις επόμενες προπονήσεις και να μπει σε φουλ πρόγραμμα, ούτως ώστε να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας. Η κατάσταση του Νταουσβίλι θα επανεκτιμηθεί εντός των ημερών, μέσα από το πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί.

Όσο αφορά το θέμα της ενίσχυσης, συνεχίζεται το ψάξιμο από τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του για την εξεύρεση μεσοεπιθετικού που θα μπορεί να κάνει την διαφορά στην Ανόρθωση, μαζί με την… «μεταγραφή» Οκριασβίλι που αναμένεται να επιστρέψει στο ματς με την ΑΕΛ, δίχως όμως να υπάρχει κάτι αξιόλογο τη δεδομένη στιγμή.

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ