Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Το παράδειγμα του Δημήτρη Λάζου…
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Το παράδειγμα του Δημήτρη Λάζου…

Τον παρακολουθώ από τότε που πρωτοβγήκε στα Μ.Μ.Ε. Δεν μιλήσαμε ποτέ, ούτε στο τηλέφωνο. Χαίρεσαι όμως να τον ακούς να μιλά. Διαθέτει ένα σημαντικό πλεονέκτημα που για μένα είναι προτέρημα.
Έχει καθαρό και στρωτό προφορικό λόγο. Ελάχιστοι που βγαίνουν στα Μ.Μ.Ε ελκύουν και κερδίζουν τον ακροατή ή τον τηλεθεατή, ή ακόμα τον αναγνώστη.
Ο Δημήτρης Λάζος διαφέρει. Χωρίς να ασκεί τα καθήκοντα του δημοσιογράφου, δείχνει ότι θα ήταν ότι καλύτερο σαν δημοσιογράφος.
Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, υπηρετεί πιστά και σωστά την ομάδα του αλλά συγχρόνως υπηρετεί δίκαια το χώρο του ποδοσφαίρου.
Δεν διστάζει ακόμα και μετά από αρνητικό αποτέλεσμα να συγχαρεί και να ευχηθεί τα καλύτερα για τον αντίπαλο.
Αποφεύγει να ασκήσει μηδενιστική κριτική στη διαιτησία. Είναι προσεχτικός και θα τον χαρακτήριζα σωστό και δίκαιο ποδοσφαιρικό αναλυτή.
Ο νεαρός και επιτυχημένος εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας δίνει το σωστό παράδειγμα. Είναι ένα ακόμα δείγμα της νέας τάξης πραγμάτων, που κυριαρχεί στη Νέα Σαλαμίνα.
Ένα σωματείο το οποίο πριν λίγα χρόνια έφτασε στα όρια του οικονομικού αφανισμού αλλά σήμερα είναι από τα πλέον υγιή  στο ποδόσφαιρο.
Έχει μεγάλη σημασία για ένα ποδοσφαιρικό σωματείο να εκπέμπει και αγωνιστική αλλά και οργανωτική υγεία.
Πόσο μάλλον, να βγάζει και την καλύτερη επικοινωνιακή εικόνα. Και την βγάζει η Νέα Σαλαμίνα με μπροστάρη το Δημήτρη Λάζο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ