Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΘΕΜΑ: Τέσσερα 24ωρα πριν τη συνέλευση…(σύγχυση-πληροφορίες)
ΑΕΚ

ΘΕΜΑ: Τέσσερα 24ωρα πριν τη συνέλευση…(σύγχυση-πληροφορίες)

Αντίστροφη μέτρηση για την έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΟΠ η οποία συγκαλείται μετά από αίτημα 10 μελών και θα έχει σαν κυρίαρχο θέμα το πως θα συνεχίσει το εν εξελίξει ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα α΄κατηγορίας.
Την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου τα μέλη της γενικής συνέλευσης θα κάνουν τις εισηγήσεις και στη συνέχεια αναμένεται η σύγκληση του αρμόδιου σώματος που λαμβάνει τις αποφάσεις και συγκεκριμένα το δ.σ της ΚΟΠ το οποίο την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου θα «κλειδώσει» την απόφαση.
Οι νεότερες πληροφορίες που έχει συλλέξει η ιστοσελίδα μας, θέλουν τα σωματεία να επιθυμούν στην πλειοψηφία τους να γίνουν οι αλλαγές και συγκεκριμένα να μην ισχύσει η απευθείας διαβάθμιση με το τέλος του β΄γύρου και ακολούθως να υποβιβαστούν δύο από την α΄στη β΄κατηγορία κάτι που θα  σημαίνει διατήρηση 14 ομάδων για το 2021-22.
Από εκεί και πέρα όμως, φαίνεται να έχει προκληθεί σύγχυση για ένα άλλα σημαντικό θέμα και ενδεχομένως να διαφοροποιήσει τις ισορροπίες ή ακόμα να φέρει διαφωνίες κατά τη διάρκεια της συνέλευσης.
ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΡΟΥΠ: Πως θα διαμορφωθούν τα δύο γκρουπ αν δεν υπάρξει απευθείας υποβιβασμός;
Αρχικά υπήρξε η άποψη όπως διαχωριστούν σε 1-6 και 7-14 αλλά εδώ προκύπτει θέμα λόγω του ότι ενώ το 1-6 θα σημαίνει 10 αγωνιστικές, ενώ αντίθετα το 7-14 σημαίνει 14 αγωνιστικές.
Πως μπορεί όμως να βρεθεί συμβιβαστική λύση; Ενδεχομένως να προκύψει εισήγηση για 1-7 και 8-14 ούτως ώστε να δώσουν και τα δύο γκρουπ από 12 αγώνες κάτι όμως που ίσως επιφέρει εκ νέου αντιδράσεις, ειδικά από τις παραδοσιακές ομάδες του α΄γκρουπ.
Κρατάτε το σημερινό θέμα της ιστοσελίδας μας και εν αναμονή της έκτακτης συνέλευσης, ίσως να έχουμε να πούμε περισσότερα την ερχόμενη Παρασκευή.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ