Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΣΑΝΓΚΟΪ στο balla: «Ο Απόλλωνας θα πάρει το πρωτάθλημα»
ΑΠΟΛΛΩΝ

ΣΑΝΓΚΟΪ στο balla: «Ο Απόλλωνας θα πάρει το πρωτάθλημα»

Το πρώην μεγάλο αστέρι και αρχηγός του Απόλλωνα (είχε και ένα πέρασμα από τη Νέα Σαλαμίνα) μίλησε στο balla.com.cy για την μάχη του τίτλου στην Κύπρο και την ευκαιρία που έχει ο Απόλλωνας για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
«Παρακολουθώ τι συμβαίνει στο πρωτάθλημα στην Κύπρο, δεν παρακολουθώ όλα τα ματς αλλά μαθαίνω όλα τα αποτελέσματα και το τι συμβαίνει. Ο Απόλλωνας έχει πολλές πιθανότητες αυτή την χρονιά. Το ΑΠΟΕΛ έμεινε πίσω και τις άλλες ομάδες μπορεί να τις κερδίσει ο Απόλλωνας. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα και εύχομαι να τα καταφέρουν, εύχομαι τα καλύτερα στους παίκτες και στον κόσμο που περιμένει χρόνια ένα πρωτάθλημα».
Γενικότερα για την μάχη του τίτλου ανάμεσα σε Απόλλωνα, Ομόνοια, ΑΕΛ και Ανόρθωση; «Θα είναι δύσκολο. Και οι τέσσερις έχουν πιθανότητες αρκετές αλλά πιστεύω ότι στο τέλος ο Απόλλωνας θα τα καταφέρει. Πάνε πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, το πάλεψε η ομάδα τις τελευταίες σεζόν και φέτος είναι ευκαιρία να το πετύχει. Το χρειάζεται ο Απόλλωνας να πάρει ένα πρωτάθλημα» δήλωσε ο Αργεντινός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ