Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ο ουσιαστικός Τσέποβιτς και ο δαιμόνιος Λοΐζου!
ΟΜΟΝΟΙΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ο ουσιαστικός Τσέποβιτς και ο δαιμόνιος Λοΐζου!

Η Ομόνοια με τον γνώριμο τρόπο ανάπτυξης κατάφερε στο Παραλίμνι να πάρει μια πολύτιμη νίκη με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Τσέποβιτς, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ στο πρώτο του ματς στο αρχικό σχήμα. Εξαιρετικός ο δραστήριος Λοΐζου.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ εμφανίστηκε στο «Τάσος Μάρκου» με σκοπό να επιβάλει το δικό της τέμπο στο ματς, δημιουργώντας ευκαιρίες και στο τέλος με δράστη τον επιθετικό κορυφής που… έψαχνε, πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Λέμε για τον επιθετικό που έψαχνε γιατί αυτό που έλειπε αρκετό καιρό από την Ομόνοια είναι ο στράικερ που θα… σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα. Αρκετές φορές στο πρωτάθλημα οι πράσινοι υστέρησαν στην τελική προσπάθεια κατά την διάρκεια αγώνων καθώς δεν είχαν έναν ποδοσφαιριστή στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή.

Ο Τσέποβιτς δεν έκανε στο Παραλίμνι κάποιο θαύμα, όμως ο Σέρβος έδειχνε στο παιχνίδι ότι… ψαχνόταν για το γκολ και με ένα άγγιγμα στο 80′ έδωσε την νίκη στην Ομόνοια. Τέτοια… αγγίγματα θα χρειαστούν και στο μέλλον και κυρίως όταν ο χρόνος πιέζει και η μπάλα γίνεται πιο βαριά όπως συνηθίζεται να λέγεται στις κρίσιμες στιγμές ενός αγώνα.

Από την εικόνα της Ομόνοιας στο «Τάσος Μάρκου» ξεχώρισε η παρουσία του… δαιμόνιου Λοΐζου Λοΐζου, ο οποίος πέρασε στον αγώνα αντί του Τιάγκο στο 54′ κι έδωσε στους πράσινους τα στοιχεία που χρειάζονταν για να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα από τα άκρα, προσφέροντας για την επιπλέον πίεση που άσκησε η Ομόνοια για να φτάσει στην νίκη επί της ΕΝΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ