Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: «Γι΄ αυτό ήρθα στον Απόλλωνα»!
ΑΠΟΛΛΩΝ

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: «Γι΄ αυτό ήρθα στον Απόλλωνα»!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα πραγματοποίησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λεμεσό και ήρθα να βοηθήσω τον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του. Η αλήθεια είναι πως οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Όταν με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας μου παρουσίασαν φωτογραφικό υλικό από το προπονητικό κέντρο, μου φάνηκε αρχικά πιο μικρό αλλά στην πραγματικότητα είναι εντυπωσιακό. Ο τρόπος προσέγγισης ήταν πολύ επαγγελματικός. Προσπαθούν να καλλιεργήσουν οικογενειακό κλίμα και σεβασμό. Ο πρόεδρος, το προσωπικό και οι οπαδοί είναι πολύ κοντά στην ομάδα και αυτό μου αρέσει».
Για το ότι η ομάδα είναι στην πρώτη θέση: «Παρακολούθησα στιγμιότυπα της ομάδας και θεωρώ ότι δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση και θα μείνουμε στην πρώτη θέση. Θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.  Ήδη η ομάδα έχει κάνει καλή δουλειά αλλιώς δεν θα ήταν πρώτη. Είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ και να τα καταφέρουμε».
Για τον αριθμό 21 που επέλεξε: «Σχεδόν όλη μου την καριέρα αγωνίζομαι με τον αριθμό 21. Είναι αριθμός μου και σε όλες τις ομάδες που έπαιξα φορούσα αυτό τον αριθμό. Νιώθω ασφαλής με αυτό».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ