Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΚΑΠΑΡΤΗΣ: «Έχω στόχο τον πρωταθλητισμό και γι’ αυτό επέλεξα την ΠΑΕΕΚ»
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

ΚΑΠΑΡΤΗΣ: «Έχω στόχο τον πρωταθλητισμό και γι’ αυτό επέλεξα την ΠΑΕΕΚ»

Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Βαλάντη Καπαρτή που συνεχίζει την καριέρα του στην Β’ κατηγορία και την ΠΑΕΕΚ. Ο 29χρονος επιθετικός που αποχαιρέτησε την Καρμιώτισσα (Διαβάστε ΕΔΩ) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την προσφυγική ομάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Βαλάντη για να μας πει πως επέλεξε την ΠΑΕΕΚ, τι τον οδήγησε στην αποχώρηση από την Καρμιώτισσα που αποχωρεί σαν φίλος και τους προσωπικούς του στόχους στη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Για τον λόγο αποχώρησής του από την Καρμιώτισσα: «Δεν έπαιρνα αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια. Θέλω να αγωνίζομαι, να έχω ηγετικό ρόλο στην ομάδα και να παίζω σε μία ομάδα που να έχει στόχο τον πρωταθλητισμό. Ο προπονητής μου, ο Χρύσης, που φέρθηκε πολύ σωστά, είναι εξαίρετος επαγγελματίας. Μου είπε και με άφησε να το σκεφτώ και να πάρω την απόφασή μου. Το συζητήσαμε και κατέληξα στο ότι θέλω να αποχωρήσω για να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Για το ότι επέλεξε την ΠΑΕΕΚ: «Κατ’ αρχήν να πω ότι είχα προτάσεις από τρεις ομάδες, που ήταν σε επαφές με τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας. Ο κ. Βραχίμης μου είπε για το ενδιαφέρον και εγώ αποφάσισα να πάω στην ΠΑΕΕΚ. Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι επέδειξαν ενδιαφέρον για εμένα και θα προσπαθήσω και εγώ με τη σειρά μου να βάλω το λιθαράκι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Και βασικός στόχος είναι η άνοδος, που αν έρθει θα είναι ένα ιστορικό γεγονός. Πρέπει όμως να δουλέψουμε σκληρά».

Για το αν έχει παρακολουθήσει φέτος την ΠΑΕΕΚ: «Την έχω δει να παίζει σε δύο παιχνίδια. Είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και το δείχνει στο γήπεδο. Έχω γενικότερα πολύ καλή άποψη για αυτή την ομάδα, με τον Μάκη Σεργίδη να κάνει εξαιρετική δουλειά».

Για το ότι θα συνεργαστεί ξανά με τον Μάκη Σεργίδη για λογαριασμό της ΠΑΕΕΚ: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Μάκη Σεργίδη. Είχαμε συνεργαστεί ξανά στην ΠΑΕΕΚ, πριν πάρω μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Ο Μάκης έχει πολύ καλή αντίληψη της δουλειάς του και είναι εξαίρετος προπονητής».

Για την Καρμιώτισσα που βρίσκεται σε κάμψη η αγωνιστική της παρουσία: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Έχει πολύ καλούς κύπριους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αδικήθηκε από αποτελέσματα και συγκυρίες. Η Καρμιώτισσα είμαι σίγουρος ότι θα το παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή της. Εύχομαι και ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρει», μας ανέφερε αρχικά και κλείνοντας ευχαρίστησε τη διοίκηση Δημήτρη Βραχίμη:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας. Πάντα ήταν δίπλα μου, αγαπά την ομάδα της Καρμιώτισσας και είναι δίπλα στους παίκτες. Θεωρώ ότι είναι πολύ τυχερή αυτή η ομάδα που έχει τον Δημήτρη Βραχίμη ως πρόεδρο».

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ