Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΚ: Δύο μέσα, δύο έξω…
ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δύο μέσα, δύο έξω…

Με δεδομένες δύο απουσίες, αλλά ταυτόχρονα και δύο επιστροφές, η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Ερμή στην «Αρένα».

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν υπολογίζει στον Φλοριάν, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την ομάδα της Αραδίππου, ενώ εκτός πλάνων είναι και ο τραυματίας Φερνάντεζ.

Αντιθέτως, στις επιλογές του Κύπριου τεχνικού επιστρέφουν οι Ναράνχο και Τρουγιόλς, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους και μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν αμφότεροι να επανέλθουν και στο αρχικό σχήμα.

Ασφαλώς πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει ξεχωριστή σημασία, από τη στιγμή που προέρχεται από πέντε συνεχόμενα αποτυχημένα αποτελέσματα. Αν η ΑΕΚ θέλει να παραμείνει… ζωντανή στο κόλπο της Ευρώπης, οφείλει άμεσα να βρει τον καλό της εαυτό και να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.

Οδεύουμε σιγά σιγά προς το τέλος της πρώτης φάσης και είναι τρομερά σημαντικό να μπει στη δεύτερη με καλύτερες προοπτικές από τις υφιστάμενες. Τέτοια παιχνίδια όπως το επικείμενο της Παρασκευής οφείλει να τα παίρνει, εάν θέλει να διατηρήσει τις… ευρωπαϊκές της ελπίδες, όσο κι αν ο Ερμής παρουσιάζεται ανεβασμένος και διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Ανδρέας Βεντούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ