Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ: «Ασελγούν καθημερινά για το προσωπικό τους συμφέρον»
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ: «Ασελγούν καθημερινά για το προσωπικό τους συμφέρον»

Νέα ανάρτηση στα social media απο τον Γενικό Αρχηγό του Ολυμπιακού, Χριστόφορο Τορναρίτη, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Έχει συσταθεί από το κράτος η Επιτροπή Δεοντολογίας για το ποδόσφαιρο.
Έχουν δοθεί σοβαρές καταγγελίες από Προέδρους ομάδων και παράγοντες στην επιτροπή αυτή για κομπίνες, στημένα παιγνίδια ποινικά αδικήματα , των ρόλο του Προέδρου της επιτροπής διαιτησίας και από ποιόν δέχεται οδηγίες , ποιος βάζει τους διαιτητες , τους παρατηρητές την ατιμωρησία και το ΓΙΑΤΙ;
Ένα εντιμότατο μέλος της επιτροπής Δεοντολογίας με το όνομα Χάρης Σαββίδης μελέτησε ενδελεχώς της καταγγελείες και έχει και αποτελέσματα …
Το αποτέλεσμα ?
«Διαλύθηκε η επιτροπή για να μην μπορεί να προχωρήσει και μαζί της όλα τα ευρήματα του Χάρη Σαββίδη», Έχουν κουκουλωθεί!
Η στάση του Προέδρου της ΚΟΠ Γεώργιου Κούμα και όσον των στηρίζουν είναι η προσωποποίηση της γελοιότητας του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.
Ποθκιαντραποσυνη, ασυδοσία, αγένεια, τα κάνουν όλα πλέον τόσο ΦΑΝΕΡΑ!
Ασελγούν καθημερινά με τρομερές επινοήσεις και όλον των ειδών τα τεχνάσματα, ατιμωρησία, η εξοντωτικές τιμωρίες κατά το δοκούν για το προσωπικό τους συμφέρον και αυτών που τους στηρίζουν .
Θέλω να παρακαλέσω δημόσια την Υπουργό Δικαιοσύνης Κύρια Έμιλυ Γιολίτη και τα αρμόδια όργανα να αξιοποιήσουν τα ντοκουμέντα του Χάρη Σαββίδη της επιτροπής δεοντολογίας και να ξεκινήσουν άμεσα έρευνες .
Σαν Ολυμπιακός Λευκωσίας με όλο το κόστος που πληρώνουμε κάθε εβδομάδα μέσα στο γήπεδο και στα τα γραφεία τις ΚΟΠ μαζεύουμε όλα τα ντοκουμέντα και θα τα παραθέσουμε για να καταλάβει και ο κόσμος που και πως παίζεται το Κυπριακό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα.
Το μυστικό στη ζωή είναι να μπορεί κάποιος να αντέξει τον ΠΟΝΟ…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ