Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΤΣΙΑ!
ΑΠΟΕΛ

Μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΤΣΙΑ!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα είναι ο νεαρός μέσος του ΑΠΟΕΛ Γιάννης Σατσιάς. Πρώτα για το ποδοσφαιρικό συναπάντημα με τον πατέρα του στο ΑΠΟΕΛΕρμής και τώρα με το γκολ στο «Στέλιος Κυριακίδης» που ήταν σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουν οι «γαλαζοκίτρινοι» για να ανακάμψουν και να προλάβουν το τρένο της 6άδας.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τον εμπιστεύεται και του το δείχνει εμπράκτως. Κάπου εδώ να σας αποκαλύψουμε ότι δεν τον έμαθε τώρα τον Σατσιά ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ αλλά τον ξέρει εδώ και χρόνια. Όταν ο Πουρσαϊτίδης αναλάμβανε προπονητής στις Ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και στην ομάδα U12 (τότε άρχιζε την προπονητική του πορεία) είχε στην ομάδα του τότε τον 12άρη Σατσιά. Ένα λιγνό ποδοσφαιριστή με μεγάλο ποδοσφαιρικό θράσος και θάρρος. Από τότε τον ξεχώρισε όταν δούλεψαν μαζί και τώρα τον συνάντησε στην ανδρική ομάδα.
«ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ»
Ο τότε Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Σάββας Παρασκευά ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στον Πουρσαϊτίδη να δουλέψει στο ΑΠΟΕΛ και γνωρίζει από πρώτο χέρι τον Σατσιά, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τον μικρό… που μεγάλωσε.
«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ποδοσφαιρικό θράσος, το είχε από μικρός αυτό, δεν φοβόταν, έχει θάρρος και θράσος. Διαθέτει πολλά καλά στοιχεία τα οποία αν συνδυαστούν με την εμπειρία μπορεί να κάνει καριέρα. Αποτελεί με βελτιωμένη έκδοση του πατέρα του, έχει τα τρεξίματα που είχε και ο Μαρίνος αλλά έχει και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Μπορεί να δώσει και την κάθετη πάσα, μπορεί να κάνει την βρώμικη δουλειά του καθαρού αμυντικού μέσου αλλά είναι και παίκτης Box to box. Τον είδαμε με την Πάφο να πατά περιοχή και να σκοράρει κιόλας. Πέραν από αυτά έχει και εξαιρετική αντίληψη του χώρου. Επαναλαμβάνω ότι αν σε όλα αυτά προστεθεί η εμπειρία τότε θα μπορέσει να προχωρήσει και να φτάσει ψηλά» μας είπε ο Σάββας Παρασκευά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ