Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ: «Εξαιρετικό ποδόσφαιρο, μας δυσκολεύει η καραντίνα»!
ΑΠΟΕΛ

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ: «Εξαιρετικό ποδόσφαιρο, μας δυσκολεύει η καραντίνα»!

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Πουρσαίτίδης.

Η αρχική τοποθέτηση: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Πλέον οι ποδοσφαιριστές είναι μια ομάδα και χαμογέλασαν μετά από αρκετά καιρό. Νικήσαμε σε μια έδρα που δύσκολα μπορείς να φύγεις νικητής. Παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο για ένα μεγάλο διάστημα. Είμαι ευχαριστημένος, όμως υπήρχαν και κομμάτια που μπορούμε να βελτιώσουμε. Έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια. Μπορούν να το απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές και από αύριο αρχίζουμε δουλειά ενόψει της συνέχειας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Μαζέψαμε εφτά βαθμούς σε τρεις αγώνες, δεχτήκαμε όμως και κάποια γκολ που δεν έπρεπε. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Για την ενίσχυση: «Έχω πάρει αποφάσεις, όμως η καραντίνα και οι αλλαγές στα αεροδρόμια μας έχουν δυσκολέψει πολύ. Είμαι σε επικοινωνία με τη διοίκηση. Ξέρω ότι δεν έχω χρόνο και επικεντρώνομαι στους ποδοσφαιριστές που έχω».

Τι πρέπει να αλλάξει για να πρωταγωνιστήσει το ΑΠΟΕΛ; «Είναι πολλά που πρέπει να εξηγήσω και δεν έχουμε τώρα τον χρόνο. Επικεντρωνόμαστε στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο».

Ένα μήνυμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Δεν μπορούμε να λέμε πολλά πράγματα. Προσπαθούμε να τον κάνουμε χαρούμενο. Η νίκη είναι αφιερωμένη στους ΑΠΟΕΛίστες. Δεν έχουμε πολυτέλεια να λέμε μεγάλες κουβέντες. Παλαιότερα μια τέτοια νίκη, ήταν ρουτίνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ