Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: «Αντίο» Ευρώπη και τώρα πρωτάθλημα
Futsal

ΟΜΟΝΟΙΑ: «Αντίο» Ευρώπη και τώρα πρωτάθλημα

Η φουτσαλική Ομόνοια με ανακοίνωση αναφέρεται στο τέλος του ευρωπαϊκού ταξιδιού μετά τον αποκλεισμό στη φάση των «32» του Champions League Futsal και αναφέρεται στο στόχο της αναρρίχησης στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:
ΦΟΥΤΣΑΛ⚽️☘️
ΟΜΟΝΟΙΑ vs MVFC Berettyoujfalu 0-2
Μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες αλλά και πολύ δύσκολες συνθήκες, το φετινό μας ευρωπαϊκό ταξίδι έχει ολοκληρωθεί.Στο τομέα της οργάνωσης έχουμε πάρει τα συγχαρητήρια από τους delegates της UEFA, τόσο του πρώτου αλλά και του δεύτερου αγώνα.

Ειδικά στον χθεσινό αγώνα ο απεσταλμένος της UEFA , είχε πεί στον Επιχειρησιακό Διευθυντή του σωματείου μας, αρκετές φορές μπράβο για το πολύ ψηλό επίπεδο οργάνωσης. Τα μπράβο και τα συγχαρητήρια του είπε να τα μεταβιβάσει σε όλη την ομάδα.

Οι εμπειρίες και οι γνωριμίες που αποκτούμε, με τις παρουσίες μας σε αυτό το υψηλό επίπεδο , είναι παρακαταθήκη, για όλους. Τόσο για μας, όσο και για αυτούς που θα συνεχίσουν την ιστορία….

Και για να μη παρεξηγηθούμε,  δεν εννοούμε στο σύντομο μέλλον. Ο κάθε ένας σε οτι έχει αναλάβει τα πήγε περίφημα.

Μπράβο σε όλους!!! 👏👏
Στο αγωνιστικό κομμάτι , ίσως να δικαιούμασταν μέσα από την καλή μας παρουσία κάτι περισσότερο . Λίγο η ατυχία, λίγο η αστοχία, λίγο η αποχή από συνεχείς αγώνες και λίγο οι απουσίες ίσως να μας στοίχισαν.
Βλέπουμε όμως μπροστά και με αισιοδοξία το μέλλον. Το οποίο προδιαγράφεται λαμπρό και μόνο ΠΡΑΣΙΝΟ.
Πάμε λοιπόν δυνατά, προσγειωμένα, ταπεινά και με σκληρή δουλειά για τα επόμενα.
Ας αρχίσουμε από την ερχόμενη Πέμπτη, με νίκη και αναρρίχηση στη κορυφή.
💚ΟΜΟΝΟΙΑ αιώνια!☘️

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ