Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΧΑΪΛΗΣ ΣΤΟ BALLA: Το σύστημα του Τιμούρ και η… αδυναμία της Νέας Σαλαμίνας
Α' Κατηγορία

ΧΑΪΛΗΣ ΣΤΟ BALLA: Το σύστημα του Τιμούρ και η… αδυναμία της Νέας Σαλαμίνας

Ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε φορώντας και την φανέλα της Ανόρθωσης και την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας αναλύει στο balla.com.cy το χθεσινό μεταξύ τους ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που βρήκε νικήτρια την «Κυρία» με 2-0.
Για τον παλιό επιθετικό Κυριάκο Χαϊλή ο λόγος ο οποίος είναι πλέον προπονητής και με ευχαρίστηση μας κατέθεσε την άποψη του για το Βαρωσιώτικο ντέρμπι.

«Η Ανόρθωση παρουσιάζεται βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια αλλά αυτό που βλέπω και θα το πω είναι ότι πρέπει να βρει τον τρόπο να δοθούν περισσότερες βοήθειες στον Κβιλιτάια. Πρέπει να βρεθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές που να μπορούν να σκοράρουν. Είναι μια ομάδα με ποιότητα και θα βρει της λύσεις. Είναι σημαντικό για μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα να έχει καλό τερματοφύλακα και καλό επιθετικό… τα δύο άκρα της ισχυρά καιν η Ανόρθωση το έχει αυτό το πράγμα. Είδαμε και το νέο σύστημα του Τιμούρ να του βγαίνει καθώς κατάφερε να δέσει την άμυνα. Στο κομμάτι αμυντική λειτουργία η Ανόρθωση έκανε διαφορά από την γη μέχρι τον ουρανό στα τελευταία παιχνίδια και γι’ αυτό έρχονται και οι νίκες. Η Ανόρθωση θα είναι εκεί μέχρι το τέλος για τον τίτλο.
Όσον αφορά τη Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε περισσότερο στην επανάληψη του αγώνα όπου είχε καλύτερη κατοχή αλλά δεν κατάφερε να φτιάξει τις ευκαιρίες που θα ήθελε να βρει ένα γκολ. Δεν μπορείς να πας να παίξεις την Ανόρθωση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανοικτά από την αρχή και δεν το έκανε ούτε ο Σάββας στο χθεσινό παιχνίδι. Γενικότερα είναι βελτιωμένη η Νέα Σαλαμίνα το τελευταίο διάστημα, έχει παίκτες που βάζουν γκολ και θα την βοηθήσει αυτό. Βελτιώθηκε και αμυντικά με τον Καμισοκό, εκεί όπου έδειξε να έχει πρόβλημα σε πολλά παιχνίδια.
Το αποτέλεσμα στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι το θεωρώ δίκαιο καθώς όπως είπα και πριν η Νέα Σαλαμίνα δεν βρήκε τις ευκαιρίες για ένα γκολ μιας και η αμυντική λειτουργία της Ανόρθωσης ήταν εξαιρετική»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ