Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Οι δύο όψεις του νομίσματος και τα 21 γκολ!
ΑΠΟΛΛΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ: Οι δύο όψεις του νομίσματος και τα 21 γκολ!

Μπαλάρα δεν έπαιξε ο Απόλλωνας αλλά εδώ που βρισκόμαστε αυτό που παίζει ρόλο είναι η ουσία και το ζητούμενο το πήρε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο στόχος ήταν να επιστρέψει εκ νέου μόνος στην κορυφή και από την στιγμή που τα κατάφερε έκανε άλλο ένα βήμα προς την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό άφησε πράγματα που μπορεί να τα κρατήσει και να χτίσει πάνω τους ο Απόλλωνας, έδειξε και πράγματα που πρέπει να διορθωθούν.

Στο πρώτο «καλάθι» με τα θετικά μπαίνει το γεγονός ότι άντεξε σε ένα παιχνίδι «ροντέο» όπως το χαρακτήρισε και ο Πετράκης στο α΄ μέρος και μάλιστα πήρε και προβάδισμα στο σκορ. Στο ίδιο «καλάθι» μπαίνει και η εξαιρετική απόδοση του 10λέπτου 65-75 όπως επίσης και το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό, την στιγμή που ανέβηκε ο αντίπαλος και άρχισε να πιέζει για να ισοφαρίσει.

Στο «καλάθι» με τα αρνητικά μπαίνει το γεγονός ότι στο α΄ ημίχρονο άφησε το παιχνίδι να πιάσει έναν άναρχο ρυθμό το οποίο αν επαναληφθεί μπορεί να μην βγει στην ομάδα (με τον Ολυμπιακό βγήκε). Από το 75΄ και μετά, αν εξαιρέσουμε το γκολ που ήρθε στο 79΄ η ομάδα οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα. Ήταν φυσιολογικό ο Ολυμπιακός να προσπαθήσει να βάλει πίεση και να τα παίξει όλα για όλα αλλά θα μπορούσε να αντιδρούσε καλύτερα η ομάδα του Πετράκη και να μην αγχωνόταν τόσο μέχρι να πανηγυρίσει. Επίσης όταν οι «γαλάζιοι» έκαναν το 2-0 και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό κόντρα στην ροή του αγώνα δεν κατάφεραν να «σκοτώσουν» τον αντίπαλο αλλά του έδωσαν την ευκαιρία να μπει αμέσως ξανά στο παιχνίδι.
Κάπου εδώ επιστρέφουμε σε αυτά που καταγράψαμε στον πρόλογο, ότι η ουσία έχει την μεγαλύτερη σημασία και η ουσία που ήταν οι τρεις βαθμοί, κατέληξαν στο τσεπάκι του Απόλλωνα.

Πέτυχαν τα… μισά γκολ

Για να γίνουν όλα αυτά που προαναφέραμε έπρεπε να σκοράρουν από ένα γκολ οι Ντιγκινί και Πίττας. Ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές με την χαμηλότερη τιμή στοιχηματικά να βρουν δίχτυα και το δικαιολόγησαν αυτό. Ο Γάλλος πέτυχε το 11ο του γκολ και ο Κύπριος διεθνής στο 10ο, σύνολο 21 από τα 43 συνολικά που σκόραρε για την ώρα ο Απόλλωνας. Πέτυχαν 21 γκολ οι δύο τους, ενώ 22 πέτυχαν όλοι οι υπόλοιποι μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ