Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΤΙΜΟΥΡ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ: «Αξιολογείται η δουλειά μου»
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΤΙΜΟΥΡ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ: «Αξιολογείται η δουλειά μου»

Ευχαριστημένος από τη νίκη και το αποτέλεσμα εμφανίστηκε στη διάσκεψη Τύπου ο Τιμούρ Κετσπάγια που ρωτήθηκε και για το αν έχει επίσημη πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι που πάντα έχει ενδιαφέρον. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν δεχόμαστε γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουμε ένα ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, παρά την κατάσταση που βρίσκεται. Να δώσω συγχαρητήρια στη Σαλαμίνα. Δεν ήταν τυχαία τα αποτελέσματα μέχρι το σημερινό. Βλέπουμε μπροστά», είπε αρχικά.

Για το τι άλλαξε στην άμυνα: «Ήρθαν καινούργιοι παίκτες. Παίζουμε καλά στην άμυνα. Δεν δεχόμαστε γκολ και ούτε δεχόμαστε πολλές ευκαιρίες. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίρνεις του τρεις βαθμούς. Είχαμε ματς που ήμασταν καλύτεροι και δεν κερδίζαμε. Ότι παίρνεις με όποια ομάδα και να είναι, είναι κέρδος. Κερδίσαμε τρία συνεχόμενα ματς χωρίς να δεχθούμε γκολ και είναι κέρδος.

Για την επιλογή του σχηματισμού: «Είμαι ευχαριστημένος για αυτό συνεχίζω. Παίρνουμε αποτελέσματα. Παίρνουμε τρεις βαθμούς αυτό μετράει. Και με 3 πίσω και με 4 και με 5. Παίρνουμε αυτό που θέλουμε».

Για την ενίσχυση: «Πολλά ακούγονται. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Έχουμε μέρες ακόμα να δούμε τι θα κάνουμε».

Για το αν έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από την Ανόρθωση: «Αξιολογείται η δουλειά μου. Ο καθένας που δουλεύει αξιολογείται. Φαίνεται ότι ακόμα περνάει από το μικροσκόπιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ