Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ιδού τι ισχύει για Οκριασβίλι!
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ιδού τι ισχύει για Οκριασβίλι!

Οκριασβίλι περιμένουν αλλά… Οκριασβίλι δεν βλέπουν οι φίλοι της Ανόρθωσης και είναι λογικό να ανησυχούν. Λογικότατο μάλλον, από τη στιγμή που πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, απ’ αυτούς που μπορούν όντως να κάνουν τη διαφορά.

Και δεν είναι ψέμα αν πούμε ότι ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός έλειψε πολύ στην ομάδα του. Έχει αγωνιστεί σε μόλις οκτώ παιχνίδια, με την τελευταία του συμμετοχή να καταγράφεται στις 8 Νοεμβρίου 2020, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 10η αγωνιστική. Πλέον μπαίνουμε στην 20η

Στο δια ταύτα τώρα. Ψάχνοντας το θέμα με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, συλλέξαμε τις εξής πληροφορίες: ο Οκριασβίλι έχει ξεπεράσει το οστικό οίδημα στο γόνατο που τόσο τον ταλαιπώρησε, δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις, ωστόσο έχοντας μείνει αρκετό καιρό εκτός, συν το ότι είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, αποφασίστηκε όπως ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης των μυών του, προκειμένου να επιστρέψει και να μην αντιμετωπίσει τον κίνδυνο τραυματισμού (και κυρίως θλάσης).

Ο Γεωργιανός έδωσε μεγάλο βάρος στο γυμναστήριο αυτή τη βδομάδα για δυναμώσει τα πόδια του και την ερχόμενη βδομάδα, θα γυμναστεί πολύ περισσότερο στο γήπεδο. Η περίπτωσή του χρήζει προσοχής, ακριβώς για να μην προκύψει επιβάρυνση των μυών του και να προκύψει νέος τραυματισμός.

Ω εκ τούτου, χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμη για την επιστροφή του. Ίσως να πάρει παράταση για ακόμη ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να αισθανθεί απολύτως καλά και να αποφευχθεί ο κίνδυνος του μυϊκού τραυματισμού. Το ζητούμενο εξάλλου είναι να επανέλθει υγιής για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα όταν θα ξεκινήσουν τα… κρίσιμα.

Ανδρέας Βεντούρης  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ