Ο απόηχος των όσων συνέβησαν στο Τσίρειο την περασμένη Κυριακή καλά κρατεί.
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις έκανε λόγο για σκοπιμότητα από πλευράς αστυνομίας.

«Η νέα ανακοίνωση βγήκε γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία τα όσα λέχθηκαν από την αστυνομία και την διοίκηση του ΓΣΟ για τις πληροφορίες ότι θα προκληθούν επεισόδια. Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τα όσα συνέβησαν και όχι μόνο στα λόγια αλλά ζητούμε και την παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων. Ζητούμε να εφαρμοστεί ο νόμος, υπάρχουν τρόποι να βρεθούν οι ένοχοι και δεν θα τιμωρηθούμε πάλι εμείς επειδή κάποιος αποφασίζει να πάει στο γήπεδο και να τα σπάζει όλα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Η διοίκηση της ΑΕΛ δεν είχε ενημέρωση και πληροφορία για πρόθεση επεισοδίων. Αφού είχαν τις πληροφορίες γιατί δεν ενημέρωσαν την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα, να παρθούν περισσότερα μέτρα. Γιατί δεν αναβλήθηκε το παιχνίδι την προηγούμενη μέρα, να παρθούν τα μέτρα και να μην γίνει κάτι. Ερχόμαστε την τελευταία στιγμή να ρίξουμε την ευθύνη στις ομάδες, να τιμωρηθούν οι ομάδες και να μείνουν ατιμώρητοι οι υπόλοιποι».
Θεωρείται λανθασμένη την απόφαση της αστυνομίας; «Η απόφαση της αστυνομίας ήταν λανθασμένη και ατεκμηρίωτη. Θα ήταν τεκμηριωμένη αν παίρνονταν μέτρα και να γινόταν το ίδιο κάθε φορά που γίνονταν τέτοια επεισόδια. Σε πρόσφατο παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο παραλίγο να έχουμε νερό στο ταρτάν και η αστυνομία δεν έδειξε τον ίδιο ζήλο. Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά και χωρίς αυστηρή τιμωρία και την αστυνομία να κόβει βόλτες πάνω στο γρασίδι».
Θεωρείτε ότι υπάρχει σκοπιμότητα; «Είναι ξεκάθαρη η σκοπιμότητα της αστυνομίας. Ζητούν επανειλημμένα να απαγορευθεί η μετακίνηση φιλάθλων και θέλουν με κάθε τρόπο να γίνει αυτό».