Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ: Ποια η στάση της διοίκησης; (πληροφορίες)
ΑΠΟΕΛ

ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ: Ποια η στάση της διοίκησης; (πληροφορίες)

Η κατακραυγή του κόσμου σε βάρος του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, καλά κρατεί. Η άποψη που κυριαρχεί είναι να αντιδράσει δυναμικά η διοίκηση και να τον τιμωρήσει με τον πιο παραδειγματικό τρόπο.
Μέχρι και αποπομπή του από τον Αρχάγγελο, επιθυμούν πολλοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ οι οποίοι μάλιστα κριτικάρουν έντονα την απόφαση να επεκταθεί το συμβόλαιο του μέχρι το 2022 ενώ το προηγούμενο έληγε τον Μάϊο του 2021.
Αναφορικά με το συμβόλαιο του, οι πληροφορίες μας λένε ότι η αναπροσαρμογή στη μισθοδοσία του έγινε μόνο για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο. Συγκεκριμένα ο Ντε Βινσέντι δέχτηκε μείωση περίπου 30% από το συμβόλαιο ενώ για την επόμενη περίοδο 2021-22 οι απολαβές του θα είναι βάση του προηγούμενου συμβολαίου.
Ενδεχομένως όμως να του προταθεί εκ νέου μείωση. Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση θα διαχειριστεί την ενέργεια του με την ΑΕΚ, οι πληροφορίες μας λένε πως δεν αλλάζει κάτι στη συνεργασία.
Ο Ντε Βινσέντι, απολογήθηκε σε συμπαίκτες και προπονητή  και αν δεν δεχθεί επιπλέον ποινή τότε θα χάσει τους αγώνες με την Πάφο και την Ανόρθωση ενώ θα αγωνιστεί την ερχόμενη Τετάρτη με τον Απόλλωνα στον εξ αναβολής αγώνα για το κύπελλο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ