Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΘΕΜΑ: Ερώτημα προς τον πειθαρχικό εισαγγελέα…
Α' Κατηγορία

ΘΕΜΑ: Ερώτημα προς τον πειθαρχικό εισαγγελέα…

Με αφορμή την παρέμβαση του Χάρη Λοϊζίδη μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛΑΕΚ αλλά τα όσα προηγήθηκαν από τον κύριος Γιώργο Φαντάρο και οι δύο στελέχη της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ, υπενθυμίζουμε στον πειθαρχικό εισαγγελέα την ανακοίνωση που είχε εκδώσει για όσους καταφέρονται σε βάρος της διαιτησίας. Είχε δηλώσει μέσω της ανακοίνωσης του, τα εξής ο κύριος Στέλιος Νικολάου.

«Ο Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας της ΚΟΠ Στέλιος Νικολάου με ανακοίνωση του, εφιστά την προσοχή σε Σωματεία και Παράγοντες, σε σχέση με δηλώσεις ή και ανακοινώσεις τους που αφορούν τη διαιτησία αγώνων και οι οποίες παραβιάζουν τους κανονισμούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Νικολάου:

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται το φαινόμενο της έκδοσης ανακοινώσεων εκ μέρους σωματείων και / ή δηλώσεις παραγόντων που αφορούν τη διαιτησία αγώνων. Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή προς όλα τα σωματεία και τους παράγοντες, ότι όλες οι πιο πάνω ενέργειες είναι αντίθετες και παραβιάζουν σχετικά άρθρα του Κανονισμού της Δικαστής Επιτροπής.

|Το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ουσιαστικά μόλις έχει ξεκινήσει και εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένεται η έναρξη των πρωταθλημάτων των υπόλοιπων κατηγοριών και απαιτείται από όλους σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ως εκ τούτου, καλούνται όλα τα σωματεία και οι παράγοντες τους, όπως σταματήσουν τις πιο πάνω ενέργειες οι οποίες παραβιάζουν τους σχετικούς κανονισμούς και οι οποίες δημιουργούν και / ή καλλιεργούν δυσπιστία και / ή καχυποψία στο άθλημα του ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα θίγουν και / ή μειώνουν το κύρος διαφόρων προσώπων οι οποίοι ευρίσκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου». Στέλιος Νικολάου Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας Ρωτάμε λοιπόν σήμερα τον κύριο Νικολάου. Θα επιληφθεί του θέματος που δημιουργούν τα δύο διοικητικά στελέχη της ΚΟΠ ή θα κωφεύσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ