Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ: «Χρυσός βαθμός»!
ΑΠΟΕΛ

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ: «Χρυσός βαθμός»!

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών παρουσιάστηκε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

«Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες είδαμε ότι τα παιδιά έβγαλαν πάθος. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα μακριά από την περιοχή μας. Πήραμε ένα βαθμό που δεν μας ικανοποιεί αφού παίζαμε στην έδρα μας. Υπό τις περιστάσεις είναι ένας χρυσός βαθμός. Έχουμε πολλά προβλήματα με κάρτες, τραυματισμούς αλλά και με παίκτες που πέρασαν από κορωνοϊό. Θα κρατήσω το πάθος των παικτών για να μην χάσουμε. Κάναμε μια υπερπροσπάθεια και συνεχίζουμε».

Για την κατάσταση των Γκάρνερ και Μπερν: «Έκαναν κάποια τεστ για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται. Είναι αρκετά πίσω από τους συμπαίκτες τους. Θέλουμε να τους βάλουμε σιγά σιγά στην ομάδα».

Έχετε πάρει τις αποφάσεις για την ενίσχυση: «Τις έχω πάρει. Δεν είμαι σε σκέψεις. Είμαστε κοντά σε ένα ποδοσφαιριστή. Ευελπιστώ ότι τις επόμενες μέρες να έχουμε απαντήσεις».

Για το ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι σε καλή κατάσταση: «Είναι 100% θέμα κορωνοϊού. Τα παιδιά είναι ταλαιπωρημένα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχασαν 3-4 κιλά. Σίγουρα οφείλεται στον κορωνοϊό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ