Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Προσπαθούμε να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι»
Α' Κατηγορία

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Προσπαθούμε να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Πετράκης μετά το ματς με την Ομόνοια

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο χωρίς πολλές ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε τις συνθήκες για το γκολ στο πρώτο μέρος αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος είχε τον έλεγχο η Ομόνοια όμως δεν δεχθήκαμε γκολ και είναι σημαντικό για μας. Είναι σημαντικό εκεί που δεν μπορείς να κερδίσει, να μην χάσει. Προσπαθούμε να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τα μεταγραφικά: «Εμπιστεύομαι απόλυτα τους ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα. Υπάρχουν οι κανόνες της αγοράς. Μπορεί να θέλουμε παίκτη που δεν θέλει να έρθει. Εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μας. Είναι καλύτερα να μην κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις. Θα ήταν ιδανικό να ενισχύσουμε τα βάθος μας, το θέλουμε πολύ για να γίνουμε καλύτεροι όμως υπάρχει μια σειρά πραγμάτων που πρέπει να δούμε».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνα δεν ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός στο ντέρμπι: «Στο A ημίχρονο φτάσαμε κοντά στο να βάλουμε γκολ. Στο B ημίχρονο άλλαξαν τα δεδομένα, δεν παίζαμε μόνοι μας. Ξέρω το λόγο που συνέβη αυτό. Για την εικόνα του B ημιχρόνου δεν θέλω να το συζητήσω δημόσια, αυτό αφορά εμένα και τους παίκτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ