Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ στο Balla: «Eνισχύουν την Κύπρο και τους… πυροβολούμε»
Α' Κατηγορία

Π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ στο Balla: «Eνισχύουν την Κύπρο και τους… πυροβολούμε»

Ο Παύλος Αντωνίου, υπεύθυνος για την παρουσία ξένων ομάδων στην Κύπρο για λόγους προετοιμασίας, μίλησε στο Balla με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για… σκάνδαλο.

Ο κύριος Αντωνίου μεταξύ άλλων αναφέρεται στο πιο αυστηρό πρωτόκολλο που ετοιμάστηκε από το υπουργείο Υγείας και τονίζει ότι είναι κρίμα να στήνονται στον τοίχο ομάδες που έρχονται στο νησί μας ενισχύοντας την οικονομία του τόπου μέσα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά σηνθήκες.

Αναλυτικά:

«Τα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το υπουργείο Υγείας ετοίμασε ειδικό πρωτόκολλο το οποίος είναι πιο αυστηρό από το πρωτόκολλο της UEFA. Για να γίνει αντιληπτό, οι ποδοσφαιριστές δεν δικαιούνται να βγαίνουν από τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Δεν βγαίνουν εκτός ξενοδοχείου οι ποδοσφαιριστές. Είναι κρίμα ομάδες που μας έκαναν την τιμή να έρθουν να τους πυροβολούμε. Είναι κρίμα γιατί αν δεν ήταν αυτές οι ομάδες, δεν θα είχαν γήπεδα κάποιες ομάδες και ακαδημίες, είναι η οικονομία του τόπου, οι τουριστικές επαρχίες όπως η Αγία Νάπα που περιμένουν τον χειμερινό τουρισμό. Μερικοί βρίσκουν θύματα αυτούς που έδωσαν τόσα για την οικονομία. Στην Κύπρο δεν θα έρθει ρωσική ομάδα και οι ομάδες παίζουν φιλικά μεταξύ τους όχι με κυπριακές ομάδες. Η ομάδα που έρχεται 10 μέρες στην Κύπρο κάνει 3 τεστ και στο ξενοδοχείο είναι μόνη της. Αν αυτό είναι το πρόβλημα που κάνει ζημιά στον τόπο… τι να πω; Νιώθω ντροπή. Περίμενα να χειροκροτήσουν αυτές τις ομάδες που ήρθαν στην Κύπρο για να μας βοηθήσουν οικονομικά κι εμείς τους έχουμε στήσει στον τοίχο. Το μόνο που έμεινα να διαβάσω είναι ως εξυπνόβλακες να καλέσουν την UEFA να σταματήσουν τα παιχνίδια για λόγους εντυπωσιασμού. Δυστυχώς έχουμε χάσει την σοβαρότητα μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ