Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΜΠΕΡΓΚ: «Είχαμε τον έλεγχο…»
Α' Κατηγορία

ΜΠΕΡΓΚ: «Είχαμε τον έλεγχο…»

O προπονητής της Ομόνοιας μετά το ματς με τον Απόλλωνα, αναφέρθηκε στην εικόνα του αγώνα, την σύγκριση με το ματς κόντρα στην ΑΕΛ και τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν ήταν τόσο έντονο όσο το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Έχουμε πολλά παιχνίδια σε λίγες μέρες μέσα στη νέα χρονιά και φάνηκε στο παιχνίδι. Ελέγξαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά ο βαθμός είναι οκ για εμάς».

Για τις διαφορές με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ: «Προσπαθήσαμε να επιτεθούμε με την ΑΕΛ αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν βρίσκαμε τις προϋποθέσεις λόγω του πρέσινγκ. Θέλαμε να επιτεθούμε και στα δυο παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος που σήμερα το πράξαμε και δείξαμε καλή ποιότητα με τη μπάλα. Είχαμε τον έλεγχο. Ο Απόλλωνας αμύνθηκε λίγο διαφορετικά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα».

Για τα μεταγραφικά: «Όλες οι ομάδες αυτή την περίοδο ψάχνουν ποδοσφαιριστές που είναι καλύτεροι από το ρόστερ τους. Για εμάς είναι δύσκολο, έχουμε ήδη ένα πολύ καλό ρόστερ. Ήρθε ο Μάρκο (Τσέποβιτς) ο οποίος θέλει λίγο χρόνο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ