Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Είμαστε η μόνη ομάδα που παίζει κάθε τρεις μέρες»
ΟΜΟΝΟΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Είμαστε η μόνη ομάδα που παίζει κάθε τρεις μέρες»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μετά το ματς με τον Απόλλωνα αναφέρθηκε σε έναν κύκλο γεμάτο ντέρμπι που ολοκληρώθηκε και τόνισε ότι οι πράσινοι οδεύουν στα ματς που ακολουθούν υποψιασμένοι.

Ο κύριος Δημητριου επισήμανε το γεγονός ότι η Ομόνοια αγωνίζεται ξανά μετά από 3 μέρες ενώ υπήρχαν κι άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες.

Αναλυτικά:

«Ελέγξαμε τον ρυθμό, απειληθήκαμε ελάχιστα και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για το γκολ. Είναι εκτός έδρας
ντέρμπι, καλοδεχούμενος ο βαθμός. Κλείσαμε έναν κύκλο 11 ημερών με 4 ντέρμπι και 8 βαθμούς. Ένας πολύ καλός απολογισμός. Καταφέραμε μέχρι στιγμής να έχουμε το πλεονέκτημα κόντρα στους αντιπάλους μας που είτε νικήσαμε μία φορά είτε δύο και με τα σημερινά δεδομένα υπερτερούμε στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας. Επιβάλλεται να συνεχίσουμε με νίκες. Είναι δύσκολο να παίξουμε ξανά μετά από τρεις μέρες. Είμαστε η μόνη ομάδα, ενώ υπήρχαν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η ανάγκη για τους βαθμούς στη συνέχεια παραμένει μεγάλη. Στον πρώτο γύρο την είχαμε… πατήσει. Πάμε υποψιασμένοι στα ματς με τις ομάδες που είναι εκτός εξάδας. Αφήνουμε όλα τα άλλα στα περιθώριο και πάμε για την νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ