Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΚ: Θέλει από τώρα τον Μολ αντί για… Τόνιο!
Α' Κατηγορία

ΑΕΚ: Θέλει από τώρα τον Μολ αντί για… Τόνιο!

«Κάποια πράγματα μιλάνε από μόνα τους». Μόνο τυχαία δεν ήταν αυτή η ατάκα του Σωφρόνη Αυγουστή για τις μεταγραφές, μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε κάτι καλύτερο για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, βλέποντας ότι οι Τόνιο και Τέουνκενς δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Γι’ αυτό και θα γίνει άμεσα προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί από τώρα η απόκτηση του Ελβετού πορτιέρο, Ζοέλ Μολ.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας ανήκει μεν στον Απόλλωνα, όμως δεν υπολογίζεται και δεν είναι καν εγγεγραμμένος στο ρόστερ. Ο Αυγουστή τον ξέρει καλά και θεωρεί πως μπορεί να του δώσει τις λύσεις που ψάχνει για τη θέση του «άσου». Μόνο αν δεν γίνει εφικτή η μεταγραφή του Μολ θα πάει για άλλη λύση.

Για να αποκτηθεί ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει και αποχώρηση. Αυτός που είναι ο βασικός υποψήφιος δεν είναι άλλος από τον Τόνιο. Στην ΑΕΚ θεωρούν πως ο Ισπανός δεν έχει να δώσει τίποτα παραπάνω στην ομάδα και επιθυμούν όπως βρεθεί η λύση για να σπάσει το συμβόλαιό του. Ένα τέτοιο… διαζύγιο φυσικά θα κοστίσει, αφού οι απολαβές του Τόνιο ανέρχονται ετησίως στις 150.000 ευρώ.

Ανδρέας Βεντούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ