Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες από την ΚΟΠ.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕΕΚ Θαλής Παπακυριακού θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος Γιώργος Θωμά θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Ανδρέας Βιολάρης θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝ Παραλιμνίου Στυλιανός Γεωργίου θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Ονούφριος Θεοδώρου θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Georgi Georgiev Vasilev θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Σωκράτους θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας Cablenet.