«Στην πρώτη γραμμή όσων πρεσβεύουν τον Ιστορικό μας Σύλλογο»
Fans

«Στην πρώτη γραμμή όσων πρεσβεύουν τον Ιστορικό μας Σύλλογο»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ευχές από τους «Μαχητές» για το νέο έτος μέσω social media.

Αναλυτικά:

Μια χρονιά δύσκολη, μια χρονιά παράξενη και μια χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα τελειώνει σήμερα. Μέσα σε αντίξοες συνθήκες μακριά από την αγαπημένη μας πόλη, μακριά από τα πέταλα που μεγαλώσαμε, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να είμαστε ενεργοί στο βαθμό του δυνατού. 

Δείχνοντας το κοινωνικό μας πρόσωπο για ένα καλύτερο κόσμο και στην πρώτη γραμμή για τα Εθνικά μας ιδεώδη όπως πάντοτε. Σε όσα πέταλα επιτρεπόταν να δώσουμε με την παρουσία μας την δύναμη σε τμήματα της Ανόρθωσης μας να αγωνιστούν με πάθος για το Ιστορικό μας έμβλημα. Επισκεφθήκαμε και υποδεχτήκαμε Αδέλφια της Γαλανόλευκης μας Αδελφοποίησης κρατώντας την φλόγα του Φοίνικα ψηλά. Αδέλφια μας άφησαν νωρίς για τους MAXHTEC ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ. Αδέλφια να δίνουν τον δικό τους αγώνα. 

Ελπίζουμε η έλευση του νέου έτους να φέρει την πολυπόθητη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην πόλη μας, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ. Να φέρει υγεία στον κόσμο και την ελευθερία του από την σημερινή κατάσταση. Να φέρει επιτυχίες στην αγαπημένη μας ομάδα σε ΟΛΑ τα τμήματα. 

Εμείς με τον δικό μας τρόπο παρ´ολες τις δυσκολίες θα είμαστε και πάλι εκεί. Στην πρώτη γραμμή όσων πρεσβεύουν τον Ιστορικό μας Σύλλογο. Ειδικά φέτος που κλείνει τα 110 Χρόνια ζωής του, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να το έχουμε εκεί που του αρμόζει. Ψηλότερα απ´όλους!
𝐻𝑎𝑝𝑝𝑦 𝐵𝑙𝑢𝑒 𝑌𝑒𝑎𝑟 🔵⚪️

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒

Related posts