Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΤΣΕΠΟΒΙΤΣ: «Ευρώπη επιστρέφω» – Το συμβόλαιο με Ομόνοια
Α' Κατηγορία

ΤΣΕΠΟΒΙΤΣ: «Ευρώπη επιστρέφω» – Το συμβόλαιο με Ομόνοια

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Σερβίας παραχώρησε ο Μάρκο Τσέποβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόταση της Ομόνοιας και την ιστοσελίδα να αναφέρεται για συμβόλαιο για 1,5-2 χρόνια.

«Η Ευρώπη, επιστρέφω, είμαι και πάλι δικός σου», επισημαίνει ο Σέποβιτς, πρώην επιθετικός της Ταϊλάνδης Μπουιράμ.

Η Ομόνοια ακύρωσε άλλους ενδιαφερόμενους Ευρωπαίους και υπερέβη την προσφορά από τη Νότια Κορέα;

«Μέχρι να ολοκληρωθούν τα τυπικά, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αυτό, ωστόσο, είναι αρκετά σαφές – δεν σκέφτομαι καθόλου να επιστρέψω στην Ασία, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας».

Έχει προκύψει στα κυπριακά μέσα ενημέρωσης ότι οι Ασιάτες έχουν προσφέρει δύο φορές το ποσό που προσφέρεται από την Ομόνοια, είναι περίπου 600.000 ευρώ ετησίως;

«Μάταια. Είπα ήδη, τελείωσα με την Ασία. Σημείο. Και, όσον αφορά τους αριθμούς, δεν τους έβαλα ποτέ στο προσκήνιο, δεν είναι όλα σε αυτά, υπάρχει κάτι… ».

Για την Ομόνοια

«Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Κύπρο, πολλοί οπαδοί, ο προπονητής Henning Berg είναι πρώην μέλος της εθνικής ομάδας της Νορβηγίας, έπαιξε 100 παιχνίδια στην φανέλα της εθνικής ομάδας, πέρασε τέσσερις σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένας άνθρωπος με τον οποίο δούλεψα καλά για 12 μήνες στο Videoton, στο κέντρο της επίθεσης που φυσικά μου ταιριάζει, κάποιος που ξέρει πώς να προσεγγίσει έναν παίκτη τόσο όταν είναι καλός όσο και όταν είναι κακός, για να ενθαρρύνει μέσω στης συζήτησης. Ο Henning είναι ένας από τους τρεις ανθρώπους ποδοσφαίρου με τους οποίους είμαι πιο προσκολλημένος. Θα ρωτήσετε, υποθέτω, για τα άλλα ονόματα; Είμαι περήφανος και τα επισημαίνω: Stanojević και Siniša Mihajlović».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ