Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Ευτυχίσαμε να κάνουμε καλές επιλογές»
Α' Κατηγορία

«Ευτυχίσαμε να κάνουμε καλές επιλογές»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την πορεία της ομάδα, τα θέματα με την πανδημία του κορωνοϊού και τις μεταγραφές της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τον απολογισμό της χρονιάς μέχρι σήμερα: «Κλείσαμε μία δύσκολη χρονιά πέρσι, με την διακοπή και τους διακανονισμούς των ποδοσφαιριστών. Μπήκαμε σε μία χρονιά που ξέραμε πως θα είναι δύσκολη, είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά. Στη συνέχεια, ήρθε το θέμα του κορωνοϊού όταν αρχίσαμε να παίρνουμε και αποτελέσματα. Το πολεμήσαμε αρκετά, καταφέραμε να ανακάμψουμε. Καλώς ή κακώς δεν υπήρχε εμπειρία από την Ομοσπονδία και από εμάς, να διαχειριστούμε όλη την κατάσταση. Άλλαξε και το πρωτόκολλο ώστε να διευκολυνθεί η κατάσταση. Ευτυχίσαμε να κάνουμε καλές επιλογές ποδοσφαιριστών τώρα στην μεταγραφική περίοδο».

Για τον Τσουκαλά: «Είχε προτάσεις από την Ελλάδα, όταν βρισκόταν στο δυναμικό μας, επέστρεψε και είχε μία καλή πορεία, μέχρι πριν από κάποιες ημέρες. Επιστρέφει με περισσότερη εμπειρία και ωριμότητα, είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση αγωνιστική, και αν όλα πάνε καλά, θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας».

Για τις υπόλοιπες μεταγραφές: «Ντουβεντρού είναι γνώριμος για την αξία του, προπονείται στην ομάδα εδώ και δύο μήνες, ο Μουστιβάρ είναι ένας ποδοσφαιριστής που κυνηγήσαμε και το προηγούμενο καλοκαίρι».

Για τη νέα χρονιά: «Για την ομάδα μας, εύχομαι να είμαστε υγιείς τη νέα χρονιά, να σταθεροποιηθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στη φετινή χρονιά. Θα παλέψουμε να μην κινδυνέψουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ