Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες
Α' Κατηγορία

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακολούθως:

Ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή.

Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Με βάση την πιο πάνω αλλαγή και μετά από επιστολές σωματείων της, η ΚΟΠ ενημερώνει:

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ξυλοτύμπου Kevin Pino Tellez θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο προπονητής της Αγίας Νάπας Manuele Blasi θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Κρίστης Ανδρέου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Confais Alois Maxence θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ Παναγιώτης Φώκλας θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ονήσιλου Σωτήρας Χρήστος Μάστρου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ