Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Τηλεδιάσκεψη ΚΟΕΑΣ με Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου
Στίβος

Τηλεδιάσκεψη ΚΟΕΑΣ με Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (17/12) πολύωρη τηλεδιάσκεψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου με εκπροσώπους της ΚΟΕΑΣ.

Το βασικό θέμα της διαδικτυακής συνάντησης ήταν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων Γ’ κατηγορίας, που θα φιλοξενήσει η Κύπρος στις 19-20 Ιουνίου 2021 στη Λευκωσία (ΓΣΠ).

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση. Μελετήθηκαν και αναλύθηκαν οργανωτικά θέματα, τεχνικά θέματα, η ασφάλεια αθλητών και συνοδών, η διαμονή και διακίνηση των αποστολών.

Συζητήθηκε, επίσης, η κατάσταση με την πανδημία, που δεν αφορά μόνο την Κύπρο που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, αλλά και τις υπόλοιπες 15 χώρες που θα ταξιδέψουν στο νησί μας.

Η επόμενη τηλεδιάσκεψη μεταξύ ΚΟΕΑΣ και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας προγραμματίστηκε να γίνει στις 14 Ιανουαρίου 2021, για να συζητήσουν ξανά όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση, όπως το πρόγραμμα των αγώνων, την ασφάλεια, τη διαμονή και διακίνηση των αποστολών κ.ά.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων Γ’ κατηγορίας θα λάβουν μέρος, εκτός από την Κύπρο, και οι Γεωργία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Αλβανία, Ανδόρα, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία, Κόσοβο, Βόρεια Μακεδονία, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Σαν Μαρίνο, Σερβία και η ομάδα των Μικρών Κρατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ