Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Στο ΡΙΚ το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων Γ’ κατηγορίας
Στίβος

Στο ΡΙΚ το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων Γ’ κατηγορίας

Από τη δημόσια τηλεόραση της Κύπρου θα μεταδοθεί απευθείας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων Γ’ κατηγορίας, το οποίο θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 19-20 Ιουνίου 2021 στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Σε συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, Περικλής Μάρκαρης, με τον γενικό διευθυντή του ΡΙΚ Γρηγόρη Μαλιώτη και τον πρόεδρο του δ.σ. του ΡΙΚ Ανδρέα Φράγκο, κατέληξαν σε συμφωνία για την εξολοκλήρου παραγωγή του ΡΙΚ και την απευθείας προσφοράς του στον φίλαθλο κόσμο, του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος του καλοκαιριού στον στίβο.

Παρούσες στη συνάντηση ήταν η διευθύντρια τηλεόρασης του ΡΙΚ, Γιούλα Κυριάκου και η διευθύντρια τηλεοπτικής παραγωγής του ΡΙΚ, Παντελίτσα Λαμπρινού.

Το ΡΙΚ θα μεταδώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ταυτόχρονα και στο ΡΙΚ SAT, για να παρακολουθήσουν και οι απόδημοί μας τη διοργάνωση, αλλά θα έχει και live streaming στην ιστοσελίδα του, ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν και όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε τηλεόραση.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκαν στην ΚΟΕΑΣ αυτή τη συμφωνία, με την ομοσπονδία να εκφράζει τις ευχαριστίες της στο ΡΙΚ για την απευθείας προβολή του πιο σημαντικού αθλητικού γεγονότος του κυπριακού στίβου στο 2021 από τη δημόσια τηλεόραση.

Η μετάδοση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομάδων από το δορυφορικό κανάλι του ΡΙΚ και της ιστοσελίδας του, θα δώσει την ευκαιρία για προβολή της Κύπρου σε άλλες τουλάχιστον 15 χώρες, αφού στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 16 εθνικές ομάδες στίβου.

Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΡΙΚ Ανδρέας Φράγκος, ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Περικλής Μάρκαρης και ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ Γρηγόρης Μαλιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπορ

KOEAΣ: Ο κατάλογος με τους δικαιούχους αθλητές-τριες των Εθνικών Ομάδων ΣτίβουΗ ΚΟΕΑΣ εφαρμόζοντας τα Διατάγματα που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για διευκολύνσεις για προπονήσεις σε αθλητές-τριες των Εθνικών Ομάδων Στίβου Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Στρατευσίμων καθώς και τους χώρους προπόνησης που καθόρισε ο ΚΟΑ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, προχώρησε στην ετοιμασία των καταλόγων των δικαιούχων αθλητών-τριών, σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο κατάλογο. Η επιλογή των αθλητών-τριών έγινε με αντικειμενικά κριτήρια λαμβάνοντας υπόψη κυρίως την αγωνιστική παρουσία του καθενός ξεχωριστά του 2019, αφού το 2020, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, δεν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αγώνες. Στους καταλόγους περιλαμβάνονται επίσης οι αθλητές-τριες Ολυμπιακής-Προολυμπιακής Ομάδας, Σχεδιασμών Υψηλής Επίδοσης και Νεαρών Πρωταθλητών του ΚΟΑ. Η ΚΟΕΑΣ προχώρησε στην έκδοση οδηγιών για προπονήσεις οι οποίες βασίζονται στις πρόνοιες και ειδικές κατευθύνσεις που εξέδωσαν οι αρμόδιοι Οργανισμοί, με γνώμονα την προστασία της υγείας και ασφάλειας όλων των εμπλεκομένων. Δείτε τον κατάλογο αθλητών ΕΔΩ! Και εδώ η ανομαστική κατάσταση! ΜΕΣΩGoal.com.cy team