Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Δελτίο τύπου Ανόρθωσης – Καλαθόσφαιρα
B' Κατηγορία

Δελτίο τύπου Ανόρθωσης – Καλαθόσφαιρα

Δελτίο τύπου έστειλε πριν από λίγη ώρα, το Τμήμα Επικοινωνίας της Ανόρθωσης σχετικά με τους αγώνες της Κυριακής, με αντίπαλο την ΕΝΑΔ, τόσο στους Άνδρες, όσο και στις Γυναίκες. 

Το κείμενο: 

Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

Θέμα: Εντός έδρας αγώνες με ΕΝΑΔ, σε Άνδρες και Γυναίκες

Την ιστορική ομάδα της ΕΝΑΔ, σε… διπλό ταμπλό, θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες μας, τόσο αυτή των Ανδρών, όσο και η αντίστοιχη των Γυναικών, κατά την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των δυο πρωταθλημάτων.

Μάλιστα, τα παιχνίδια και των δυο ομάδων, θα είναι εντός έδρας για την ομάδα μας, καθώς θα υποδεχθεί την Ανδρική, όπως και τη Γυναικεία ομάδα της ΕΝΑΔ, στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, στις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 20 τρέχοντος.

Περνάμε σε περισσότερα σχόλια για τα δυο αυτά παιχνίδια:

Ομάδα Ανδρών (Α` Φάση): Ανόρθωση – ΕΝΑΔ (20/12, 19:00)

Με στόχο να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να κρατήσει τη θέση της στην κορυφή, η Ανδρική μας ομάδα υποδέχεται αυτήν της ΕΝΑΔ, στο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Είναι παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος Ανδρών, Β1` κατηγορίας.

Μπορεί η αντίπαλος μας, να βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας και το μεταξύ μας παιχνίδι, να έχει εντός έδρας χαρακτήρα για την ομάδα μας, ωστόσο δεν παύει από το να αναμένεται ως μη εύκολο, καθώς μόνο με προσοχή, αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα, θα μπορέσουν οι παίκτες μας, να φθάσουν στο στόχο της νίκης.

Αυτό ακριβώς άλλωστε, είναι που αναμένει η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, η οποία προετοιμάζει τους παίκτες μας για το παιχνίδι με την ομάδα του Αγίου Δομετίου, αναμένοντας την πιστή εφαρμογή των πλάνων της, εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ομάδα Γυναικών (Α` Φάση): Ανόρθωση – ΕΝΑΔ (20/12, 16:00)

Όπως προαναφέραμε στον πρόλογο του σημερινού δελτίου, η ΕΝΑΔ θα είναι αντίπαλος της ομάδας μας και στο Γυναικείο πρωτάθλημα, σε παιχνίδι που επίσης θα διεξαχθεί στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Πρόκειται για αναμέτρηση που περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, στο οποίο η ομάδα μας προηγείται στη βαθμολογία, χωρίς να έχει δεχθεί καμιάν ήττα.

Στόχος λοιπόν, είναι όπως και απέναντι στην ομάδα του Αγίου Δομετίου, που διαθέτει ένα υπολογίσιμο σύνολο, να δοθεί συνέχεια στην αήττητη πορεία, με ταυτόχρονη παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με πίστη, προσήλωση στο στόχο και σοβαρότητα, οι παίκτριες μας θα προσπαθήσουν να πετύχουν στο στόχο της νίκης σε αυτό το παιχνίδι.

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ