Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Α' Κατηγορία

Κανονικά το ματς με Καρμιώτισσα, δεν είναι… βασικοί οι παίκτες

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού κι εύλογα, έχει δημιουργηθεί ανησυχία για το αν υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί ο αγώνας με την Καρμιώτισσα.

Η απάντηση, για την ώρα, είναι όχι. Τα κρούσματα αφορούν δύο ποδοσφαιριστές και δύο μέλη του προσωπικού και για να αναβληθεί ο αγώνας βάσει του τωρινού πρωτοκόλλου (καθώς είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν σύντομα τροποποιήσεις) θα πρέπει σε περίοδο επτά ημερών να προκύψουν τέσσερα θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα που να βρίσκονται στη λίστα «Α» και «Β».

Μπορεί να κατέχουμε τα ονόματα των ατόμων που έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό, ωστόσο για ακόμη μία φορά θα σεβαστούμε τα προσωπικά δεδομένα του καθενός και δεν πρόκειται από την πλευρά μας να τα δημοσιοποιήσουμε, μέχρι το ματς με την Καρμιώτισσα, αν καλώς εχόντων των πραγμάτων διεξαχθεί.

Αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία του κόσμου και θα ενημερώσουμε ότι δεν πρόκειται για βασικούς ποδοσφαιριστές –δεν είχαν παίξει με τη Νέα Σαλαμίνα. Ως εδώ. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι πως οι άνθρωποι δεν έχουν οποιαδήποτε σοβαρά συμπτώματα.

Ανδρέας Βεντούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ