Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Είμαστε πανευτυχής για την τεράστια νίκη στην Κωνσταντινούπολη… ήμασταν με συνοδεία ένστολων»
Α' Κατηγορία

«Είμαστε πανευτυχής για την τεράστια νίκη στην Κωνσταντινούπολη… ήμασταν με συνοδεία ένστολων»

Ο πρόεδρος της ομάδας χάντμπολ της Ανόρθωσης, Ανδρέας Ανδρέου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την ιστορική νίκη των «κυανόλευκων» επί της τουρκικής Μπεϊκόζ Μπελεντιγεσπόρ για τους «32» του EHF EUROPE CUP, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού αγώνα την ερχόμενη Κυριακή (20/12 – 20:15) στο κλειστό του Α.Τ.Ι.

«Είμαστε πανευτυχής για την τεράστια νίκη στην Κωνσταντινούπολη. Είχαμε μια αντιμετώπιση από τις τουρκικές Αρχές και καλή, αλλά και την ίδια στιγμή και κακή γιατί ήμασταν συνεχώς υπό τη συνοδεία μεγάλου αριθμού ένστολων. Φυσικά αυτό ήταν για τη δική μας προστασία, όμως η αλήθεια ήταν πολύ δύσκολο να βλέπουμε συνεχώς τους αστυνομικούς μαζί μας. Τόσο πριν, κατά τη διάρκεια του αγώνα, μετά, αλλά και κατά την επίσκεψή μας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο είχαμε συνεχώς αστυνομικούς γύρω μας»

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα και την τεράστια νίκη, αλλά και τη στήριξη από οπαδούς άλλων ομάδων, είπε: «Εμείς πήγαμε για να κάνουμε το καθήκον μας, τα δώσαμε όλα και καταφέραμε να κερδίσουμε με 4 γκολ διαφορά που είναι αβαντάζ ενόψει του επαναληπτικού, όμως η τουρκική ομάδα δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Το θέμα της στήριξης των κυπριακών ομάδων το νιώσαμε από τον οποιονδήποτε απλό οπαδό από την πρώτη στιγμή. Αρκετά μηνύματα που πήραμε από διάφορους οπαδούς ομάδων. Έπαιξε ρόλο ότι παίζαμε στην Κωνσταντινούπολη. Η αύρα της ομάδας την ημέρα του αγώνα ήταν “πάμε γιατί δεν είναι απλά ένας αγώνας”.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ