Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Γρίβας: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια…»
Gaming

Γρίβας: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια…»

Η Εθνική E-Sports ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο δεύτερο FIBA E-Sports Open χθες (13/12), καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην Ευρωπαϊκή περιφέρεια, στην οποία συνολικά συμμετείχαν 18 χώρες.

Η ιστοσελίδα της ΚΟΚ επικοινώνησε με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής E-Sports, Φοίβο Γρίβα, για το δικό του σχόλιο μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων.

Για τους αγώνες στο FIBA E-Sports Open II:

«Η πρώτη ημέρα δεν πήγε όσο καλά θέλαμε. Γνωρίζαμε πως η Τουρκία ήταν ίσως η καλύτερη ομάδα του τουρνουά και θα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, ωστόσο στο παιχνίδι με την Ιρλανδία θέλαμε να φύγουμε με την νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι που ελέγχαμε, όμως λόγω κάποιων λαθών που έγιναν από την ομάδα μας, δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη.

Την δεύτερη ημέρα θέλαμε να δείξουμε απέναντι στην Αυστρία την πραγματική μας εικόνα. Επίσης ήταν μία ισχυρή ομάδα που μας νίκησε το καλοκαίρι, ενώ είχε καταλάβει την 4η θέση στο πρώτο FIBA E-Sports Open. Καταφέραμε και είχαμε μία πολύ θετική εικόνα και έτσι ήρθε η νίκη με +20, η οποία μας χάρισε την πρόκριση στην συνέχεια.

Εκεί αντιμετωπίσαμε την Γερμανία. Ήταν μία ακόμα πολύ δυνατή αντίπαλος. Μάλιστα η Γερμανία έφτασε στον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Τουρκία. Παλέψαμε όμως το παιχνίδι, και όπως είδατε καταφέραμε να κρατήσουμε την διαφορά σε μικρά επίπεδα. Το τέλος του αγώνα με την Γερμανία μας βρήκε όλους αρκετά λυπημένους, γιατί ήταν ένα παιχνίδι που διεκδικήσαμε την νίκη μέχρι τέλους».

Για τους e-sports καλαθοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου:

«Έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια από όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην Εθνική Ομάδα. Η προετοιμασία μας πραγματοποιήθηκε για ένα μήνα, με όλα τα παιδιά να αφιερώνουν καθημερινά αρκετές ώρες για τις προπονήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Εθνικής για την προσπάθεια τους. Είμαι περήφανος για αυτούς και την πορεία που είχαμε».

Για την συνέχεια της Εθνικής ομάδας και των E-Sports στη Κύπρο:

«Πλέον προσανατολιζόμαστε στο επόμενο FIBA E-Sports Open, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα συνεχίσουμε με τακτικές προπονήσεις για να είμαστε στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας. Επίσης προετοιμαζόμαστε για την δημιουργία του πρώτου τοπικού πρωταθλήματος e-sports, το οποίο θα βοηθήσει για να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή παικτών».

Ένα καταλυτικό του σχόλιο:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα καταστήματα Inspot που μας βοήθησαν στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ προς τον team manager μας, Πραξιτέλη Πραξιτέλους, που ήταν συνεχώς δίπλα στην ομάδα μας, αλλά και προς την Ομοσπονδία που μας παρείχε ότι χρειαζόμαστε για την προετοιμασία μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ