Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Νέο βίντεο του Μαραντόνα διχάζει την Αργεντινή (vid)
Κόσμος

Νέο βίντεο του Μαραντόνα διχάζει την Αργεντινή (vid)

Ένα βίντεο που δείχνει τον Ντιέγκο Μαραντόνα να καταναλώνει μπίρα με ένα πούρο στο χέρι και ένα κουτί χάπια στο τραπέζι προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις στην Αργεντινή.

Πρώτο θέμα στην Αργεντινή είναι και πάλι ένα βίντεο του Ντιέγκο Μαραντόνα, το οποίο έχει γυριστεί μερικές ημέρες πριν την επέμβαση του στο κεφάλι για αφαίρεση αιματώματος.

Το βίντεο που δημοσίευσε το Κανάλι 9 της Αργεντινής δείχνει τον πίμπε ντ’ όρο σε εμφανή κατάσταση ευθυμίας να τραγουδάει ένα σύνθημα, με ένα πούρο στο χέρι, ένα μισοάδειο ποτήρι μπίρας στο τραπέζι και δίπλα του ένα κουτί με χάπια.

Δίπλα του εμφανίζεται ο Μαριάνο Κάστρο, γιατρός και κοντινός φίλος του Μαραντόνα, ο οποίος δεν δείχνει να ενοχλείται από όλη αυτή την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ντιέγκο.

Στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι με αυτό το βίντεο φαίνεται ξανά η εκτός ελέγχου κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί ο Ντιέγκο Μαραντόνα τον τελευταίο καιρό, αλλά και η αδιαφορία / αδυναμία των γιατρών να τιθασεύσουν τους εθισμούς του και να προστατεύσουν την ήδη επιβαρυμένη υγεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ