«Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί…»
Α' Κατηγορία

«Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί…»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα στο ΑΕΚ Αρένα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Νέα Σαλαμίνα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν να πούμε ότι η νίκη της ΑΕΚ ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν καλοί και ανταγωνιστικοί σήμερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μετά το γκολ που δεχθήκαμε, πήρα κάποιες πρωτοβουλίες και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ρήγματα στην εστία της ΑΕΚ.

Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά πριν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με ΑΕΛ και Ένωση και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να συνεχίσουμε τη δουλειά, για να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε.

Δυστυχώς ήρθε ακόμη ένας τραυματισμός σήμερα, του Γουίλιαμ Αντιόλο που αγωνίζεται και αυτός αναγκαστικά στη θέση του κεντρικού αμυντικού και πρέπει να βρούμε τις λύσεις μέχρι τη μεταγραφική περίοδο, όπου θα μπορούμε να ενισχυθούμε στη συγκεκριμένη θέση.

Όπως έχω πει, το παιχνίδι ήταν κυριαρχία, ειδικά στα πρώτα 60 λεπτά, όπου θα μπορούσε η ΑΕΚ να το κερδίσει πολύ πιο εύκολα. Απ΄ εκεί και πέρα, συνεχίζουμε».

Για τον τραυματισμό του Αντιόλο: «Είναι ένα κτύπημα στο γόνατο, δεν γνωριζουμε κάτι περισσότερο. Θα περάσει αύριο από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να γνωρίζουμε το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός, ευχόμενοι να μην είναι κάτι σοβαρό, για να είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας».

Για τον Ντουβεντρού: «Προπονείται με την ομάδα μας εδώ και 1,5 μήνα και είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήταν επιλογή του προπονητή μας, του κ. Σάββα Δαμιανού όταν ήρθε στην Κύπρο ο συγκεκριμένος παίκτης, τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά και όπως έχω πει συμμετέχει στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα του προπονητή. Αν ανάψει το πράσινο φως ο ίδιος, εμείς σαν διοίκηση είμαστε έτοιμοι να τον εντάξουμε το δυναμικό της Νέας Σαλαμίνας. Από εκεί και πέρα, έχουμε πει και δημόσια, εξάλλου είναι κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο, ότι θα ενισχυθούμε στο κέντρο της άμυνας, αφού δεν έχουμε ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση και αγωνίζονται κάποιοι κατ΄ ανάγκη. Θα έρθει πίσω και ο Πάβελ, ο οποίος πάει πάρα πολύ καλά και αναμένεται μέχρι το τέλος Ιανουαρίου να επιστρέψει και θα είμαστε πλήρεις όσον αφορά τη θέση του στόπερ. Από εκεί και πέρα, ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν σας κρύβω ότι είναι προχωρημένος. Υπάρχει άριστη συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ προπονητή και τεχνικού διευθυντή και εμείς σαν διοίκηση αναμένουμε τα αποτελέσματα και τις αξιολογήσεις τους, τις προσεγγίσεις των ποδοσφαιριστών και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα μας εκεί που χρειάζεται».

Related posts