Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Όταν η οικογένεια Μαραντόνα τραγουδούσε… (Video)
Κόσμος

Όταν η οικογένεια Μαραντόνα τραγουδούσε… (Video)

Το βίντεο που αναζητούσε η κόρη του από το 1994!

Πριν λίγες εβδομάδες, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών «έφυγε» από κοντά μας. Ως φυσική παρουσία τουλάχιστον, διότι ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να «σβήσει» απ’ το μυαλό και την καρδιά ανθρώπων που ίσως να μην τον παρακολούθησαν ποτέ να αγωνίζεται! Αυτό δείχνει το μεγαλείο του.

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει νέα κόντρα ανάμεσα στις κόρες του Ντιεγκίτο (κυρίως την Ντάλμα) και τον δικηγόρο του τα τελευταία χρόνια, Ματίας Μόρλα.

Οι στιγμές που μένουν, όμως, δεν είναι οι συγκεκριμένες καταστάσεις. Είναι οι οικογενειακές, οι χαρούμενες που πέρασε ο Ντιέγκο με τις κόρες του όταν ακόμη ήταν κοριτσάκια και την πρώην συζυγό του, πριν αρχίσουν οι εντάσεις και επέλθει ο χωρισμός.

Η Ντάλμα Μαραντόνα, παρακάλεσε δημόσια και τελικά βρήκε, ένα βίντεο απ’ το 1994. Τραβηγμένο στην προετοιμασία της Εθνικής Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ (εκεί αντιμετώπισε την Ελλάδα, κόντρα στην οποία ο «Θεός» της μπάλας έβαλε το τελευταίο του γκολ με το εθνόσημο). Στο περιθώριο των προπονήσεων λοιπόν, ο Μαραντόνα έχει στα πόδια του την τότε σύζυγό του, Κλαούντια Βιγιαφάνε, ενώ η Ντάλμα και η Τζιανίνα όντας παιδάκια ακόμη τραγουδούν μαζί με τον μπαμπά τους!

Δείτε το όμορφο βίντεο με τις οικογενειακές στιγμές του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ