Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Έξαλλη η κόρη του Μαραντόνα: «Εμφανίσου, δειλέ αρουραίε» – Η απάντηση του δικηγόρου (photos)
ΔΙΕΘΝΗ

Έξαλλη η κόρη του Μαραντόνα: «Εμφανίσου, δειλέ αρουραίε» – Η απάντηση του δικηγόρου (photos)

Ακραίες διαστάσεις παίρνει ο «πόλεμος» ανάμεσα στην οικογένεια του Ντιέγκο Μαραντόνα και τον δικηγόρο του, Ματίας Μόρλα.

Νέο συγκλονιστικό ξέσπασμα από την κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, η οποία πριν μερικές μέρες είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του δικηγόρου του πατέρα της και διαχειριστή της περιουσίας του.

Η Ντάλμα Μαραντόνα επανήλθε με βαριές εκφράσεις, κατηγορώντας τον πως στέλνει σε δημοσιογράφους παλιά ηχητικά μηνύματα του πατέρα της για να της λερώσει το όνομα.

«Ματίας Μόρλα, η τιμωρία σου θα είναι κοινωνική. Στέλνεις ηχητικά, ζητάς από μίζερους ανθρώπους να σε υπερασπιστούν. Όλοι ξέρουν πως έχει η κατάσταση. Εμφανίσου, ΔΕΙΛΕ, απάντα μου στο τηλέφωνο. Δεν θα σταματήσω ΠΟΤΕ» έγραψε στο Instagram η κόρη του Μαραντόνα, μετά τη διαρροή ηχητικού που ακούγεται ο Ντιέγκο Μαραντόνα να λέει πως δεν θα πάει στο γάμο της κόρης του λόγω των σχέσεων που έχουν.

«Οι φίλοι μου δημοσιογράφοι μου λένε ότι προωθείς σαν τρελός σε όλους τα ηχητικά μηνύματα του πατέρα μου. Αν όπως λες είσαι τόσο καλός φίλος του πατέρα μου, τότε σταμάτα να τον εκθέτεις, αηδιαστικέ αρουραίε. Τίποτα δεν θα σε κάνει να δείξεις καλός, οι μόνοι που σε στηρίζουν είναι όσοι είναι στην ίδια κατάσταση με εσένα», πρόσθεσε.

Η απάντηση του Ματίας Μόρλα

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Ντιέγκο Μαραντόνα, έγραψε αμέσως μετά στο Instagram: «Αγαπημένε Ντιέγκο, όπου κι αν είσαι, απλά εύχομαι να είσαι χαρούμενος και ήρεμος. Είσαι παράδειγμα αυτοβελτίωσης, αγάπης και πίστης. Μου λείπεις πολύ, αδερφέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ