Τον θέλει ο Τιμούρ; «Η Ανόρθωση θα κινηθεί για στόπερ»
Rumors

Τον θέλει ο Τιμούρ; «Η Ανόρθωση θα κινηθεί για στόπερ»

Σύμφωνα με ελλαδικό δημοσίευμα ο Σπύρος Ρισβάνης στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

«Ο Ατρόμητος τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2018. Μετά από 2,5 χρόνια ο κύκλος του στο Περιστέρι δεν αποκλείεται να κλείσει. Ο Σπύρος Ρισβάνης νιώθει ότι ήρθε η στιγμή για το κάτι παραπάνω.

Το εξωτερικό για εκείνον είναι δέλεαρ και φαίνεται ότι υπάρχει και ένας ενδιαφερόμενος. Η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια τον Ιανουάριο θα κινηθεί για στόπερ. Στη λίστα της βρίσκεται και ο 26χρονος. Ο Ατρόμητος δεν θα ήθελε στη μέση της χρονιάς να χάσει έναν από τους ποδοσφαιριστές του που παίζουν σταθερά, αλλά δεδομένου ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά το να κάνουν οι Κύπριοι την κίνησή τους. Προς το παρόν απλώς έχουν βάλει κάτω τη λίστα με τους στόπερ που τους ενδιαφέρουν και τίποτα περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται αυτός ο Ιανουάριος να φέρει αλλαγές στο Περιστέρι. Είναι εμφανές πως κάτι δεν τραβάει στο πρώτο μισό της σεζόν. Και μπορεί το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης να ανήκει στον Νταμίρ Κάναντι, όμως, δεν είναι εύκολο να κάνουν και πολλά οι «κυανόλευκοι» για τον Αυστριακό όταν του προσέφεραν λίγους μήνες πριν κλειστό διετές συμβόλαιο. Γι’ αυτό και το βάρος θα πέσει στις προσθαφαιρέσεις. Θα ήθελαν στον Ατρόμητο να σπάσουν κάποια συμβόλαια. Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που ψάχνονται από μόνοι τους βλέποντας ότι αλλιώς περίμεναν τη φετινή σεζόν και αλλιώς εξελίσσεται εκείνη».

Related posts