«Η εμφάνιση ήταν απογοητευτική, η Ομόνοια ήταν καλύτερη»
Α' Κατηγορία

«Η εμφάνιση ήταν απογοητευτική, η Ομόνοια ήταν καλύτερη»

Ο Μικ Μακάρθι αναφέρθηκε στην ανωτερότητα της Ομόνοιας και την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Είναι δύσκολο το να μιλάς μετά από ήττες και ιδιαίτερα με 3-0 απ’ τον μεγάλο σου αντίπαλο. Η εμφάνιση μας ήταν απογοητευτική αλλά η Ομόνοια ήταν καλύτερη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε κάτι και άλλαξα την τακτική στο δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε γιατί είχαμε κάποιες καλές φάσεις. Δεχθήκαμε τρία τέρματα από στημένες φάσεις. Το πρώτο από κόρνερ που δεν ξέρω αν ήταν ή όχι και δεν μπορώ να το πω τώρα, το δεύτερο από φάουλ, το ίδιο και το τρίτο».

 

Για το τι πήγε λάθος: «Ειδικά στο πρώτο μέρος δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού της Ομόνοιας. Ήταν γερό το ξύπνημα για εμάς. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην Ευρώπη που πέρσι κατάφερε να τερματίσει πιο ψηλά από εμάς. Τώρα ο στόχος είναι να αναλύσουμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε σε αυτά. Είμαι απογοητευμένος γιατί άκουσε πως είχε χρόνια να χάσουμε και δεν ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα του συμβεί αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε στα λάθη μας και να κερδίσουμε τον αγώνα της Παρασκευής».

Για την συνέχεια: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είχαμε δύο καλές εμφανίσεις όμως σήμερα αντιμετωπίσαμε μια καλύτερη ομάδα. Δεν είναι έκπληξη τα σκαμπανεβάσματα, αλλάξαμε πολλούς παίκτες, προσπαθούμε να χτίσουμε ομαδικό πνεύμα. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να συνεχίσουμε».

Για το αν η αλλαγή του Εντονγκαλά άλλαξε τα πλάνα του: «Δεν βοήθησε η αλλαγή του Εντονγκαλά. Θα το δούμε, δεν ρίξουμε την απόδοση του πρώτου μέρους σε αυτό το γεγονός».

Related posts