Συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική E-Sports
Gaming

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική E-Sports

Με εντατικές προπονήσεις συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική E-Sports, η οποία θα συμμετέχει στο 2ο FIBA E-Sports Open που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2020.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του από τις 11 Νοεμβρίου 2020, η οποία συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς, υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή, Φοίβου Γρίβα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2ου FIBA E-Sports Open θα έχει ως εξής:

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

17:50 – 18:20 Κύπρος – Λευκορωσία

18:50 – 19:20 Κύπρος – Τουρκία

20:10 – 20:40 Ιρλανδία – Κύπρος

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

13:00 – 13:30 Αυστρία – Κύπρος

Η Εθνική E-Sports αποτελείται από τους εξής e-sports καλαθοσφαιριστές:

Ανδρέας Αθανασίου, Ανδρόνικος Ευαγγέλου, Κρίστιαν Ρουγκέρη, Κωνσταντίνος Κοντογιώργης, Μάρκος Νταμοτσίδης, Πάρης Πέτρου, Φοίβος Γρίβας.

Για τις επόμενες αναμετρήσεις της Εθνικής E-Sports μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ ο Team Manager της ομάδας, Πραξιτέλης Πραξιτέλους, ο οποίος ανέφερε:

«Η Εθνική μας ομάδα θα προετοιμαστεί για ένα περίπου μήνα πριν την έναρξη των δύσκολων αγώνων που έχει μπροστά της. Από τις χώρες που συμμετέχουν στο 2ο FIBA E-Sports Open, η Κύπρος είναι η πιο μικρή πληθυσμιακά, ωστόσο προσπαθούμε να παρέχουμε όλα όσα χρειάζονται τα μέλη της e-sports ομάδας μας ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει των αγώνων.

Έχουμε στα πλάνα μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο την διεξαγωγή και του πρώτου εγχώριου πρωταθλήματος e-sports, κάτι που πιστεύουμε ότι θα ενδιαφέρει αρκετούς φίλους της καλαθόσφαιρας αλλά και όσους ασχολούνται με το gaming.

Θέλω κλείνοντας να ευχαριστήσω τα καταστήματα Inspot και τον Γιώργο Καραπατάκη για όλες τις βοήθειες που προσφέρουν στην Εθνική μας ομάδα, ώστε να προετοιμαστεί όσο πιο κατάλληλα γίνεται ενόψει των επίσημων αγώνων που έχουμε. Για ακόμα μία φορά τα Inspot αποτελούν την επίσημη έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, όπου οι αγώνες για το FIBA E-Sports Open θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Inspot στη Λευκωσία».

Related posts