Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες
Α' Κατηγορία

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακολούθως:

Ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή.

Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Με βάση την πιο πάνω αλλαγή και μετά από επιστολές σωματείων της, η ΚΟΠ ενημερώνει ότι:

*Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Murtaz Daushvili θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο το Ερμή Αραδίππου.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Dorian George Klonaridis θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Manuel Torres Jimenez θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Related posts