Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Ο απολογισμός της πρωτοπόρου
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ο απολογισμός της πρωτοπόρου

Δελτίο τύπου με τον απολογισμό της  γυναικείας ομάδας καλαθόσφαιρας εξέδωσε νωρίτερα το τμήμα καλαθόσφαιρας της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Απολογισμός μέχρι τώρα πορείας Γυναικείας ομάδας:

Η 7η αγωνιστική για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος Γυναικών, είναι αυτή κατά την οποία, η δική μας ομάδα παίρνει σειρά για το δικό της ρεπό και αυτό λόγω του μονού αριθμού ομάδων, που μετέχουν στη φετινή διοργάνωση.

Είναι, ένας απολογισμός που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως απόλυτα θετικός και αυτό από τη στιγμή που η ομάδα μας, προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα, χωρίς να έχει δεχθεί καμιάν ήττα στα έξι ως τώρα παιχνίδια που έχει δώσει, δηλαδή μετράει έξι νίκες, σε ισάριθμες αναμετρήσεις!

Ταυτόχρονα, οι κοπέλες μας έχουν προκριθεί και στην ημιτελική φάση για τη διοργάνωση του κυπέλλου.

Πολύ καλή οργάνωση, άριστο κλίμα, αγωνιστικότητα, πάθος και πειθαρχία, είναι τα στοιχεία που έχει παρουσιάσει η ομάδα μας και φυσικά, ο μέχρι στιγμής θετικότατος αυτός απολογισμός, αποτελεί την καλύτερη προϋπόθεση, για επίτευξη των μεγάλων στόχων που έχουν τεθεί κατά τη φετινή χρονιά.

Όλοι δε στην ομάδα, πιστεύουν ότι η μέχρι τώρα πορεία, θα έχει και την ανάλογη συνέχεια και στο τέλος του δρόμου, οι στόχοι θα πραγματοποιηθούν!

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:
1η αγωνιστική: Με Αναγέννηση Γερμασόγειας (εντός): 88-51
2η αγωνιστική: Με ΕΘΑ (εκτός): 88-94
3η αγωνιστική: Με ΑΠΟΠ (εντός): 73-44
4η αγωνιστική: Με ΕΝΑΔ (εκτός): 46-62
5η αγωνιστική: Με ΑΕΛ (εντός): 74-70
6η αγωνιστική: Με Phoenix MJ Basket Plus (εκτός): 45-61
Η συνέχεια:
7η αγωνιστική: Ρεπό
8η αγωνιστική: Με ΕΘΑ (εντός)
9η αγωνιστική: Με ΑΠΟΠ (εκτός)
10η αγωνιστική: Με ΕΝΑΔ (εντός)
11η αγωνιστική: Με ΑΕΛ (εκτός)
12η αγωνιστική: Με Phoenix MJ Basket Plus (εντός)
13η αγωνιστική: Ρεπό
14η αγωνιστική: Με Αναγέννηση Γερμασόγειας (εκτός)

Δήλωση Δωρίνας Ιωαννίδου (βοηθού προπονητή Γυναικείας ομάδας):

Δωρίνα Ιωαννίδου, για να παραθέσει τη δική της εκτίμηση, σχετικά με τη μέχρι τώρα πορεία και παράλληλα, να εκφράσει την εκτίμηση της, όσον αφορά τη συνέχεια. Η κα Ιωαννίδου, ανέφερε τα παρακάτω: «Ο A’ γύρος μας φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αήττητες. Αυτό ήταν κάτι που ήρθε μέσα από πολύ σκληρή δουλειά και μια ιδιαίτερη χρονιά αν αναλογιστούμε και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζήσαμε από τον Μάρτιο.

Οι παίκτριες μας δουλεύουν όλες πολύ σκληρά και μαζί με τις φετινές προσθήκες των δύο έμπειρων παιχτριών μας Diana Delva και Χαρά Ρουσσακη, οι οποίες πέρα από την βοήθεια που προσφέρουν στον αγωνιστικό χώρο, βοηθάνε μαζί και με την αρχηγό Χριστιάνα Μενέλαου, τις μικρότερες με τις εμπειρίες τους.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και όπως γνωρίζουμε όλοι, τα play offs είναι αυτά που μετράνε στο τέλος. Βλέπουμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος στο γυναικείο κάτι που θέλει ακόμη περισσότερη προσοχή και συγκέντρωση ο κάθε αγώνας ξεχωριστά, διότι βλέπουμε πως έχουν δυναμώσει αρκετά όλες οι ομάδες ειδικά και μετά την αναστολή του γυναικείου τμήματος του Κεραυνού.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με χαμηλά το κεφάλι έχοντας πάντα ως στόχο την κορυφή . Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και όλη αυτή η κατάσταση που ζούμε τους τελευταίους 8 μήνες με το covid 19, να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ