Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Συμφώνησαν στην Μπαρτσελόνα για περικοπές μισθών
Barcelona

Συμφώνησαν στην Μπαρτσελόνα για περικοπές μισθών

Την καταρχήν συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές για περικοπή μισθών στη φετινή (ιδιαίτερη λόγω πανδημίας) σεζόν ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα. Λύση φαίνεται να βρίσκει το ζωτικής σημασίας θέμα που είχε προκύψει στην Μπαρτσελόνα με τις περικοπές μισθών.

Όπως γνωστοποίησαν επίσημα οι «μπλαουγκράνα», επιτεύχθηκε καταρχήν συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές για μείωση αποδοχών και αναβολή μπόνους στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι εκπρόσωποι του κλαμπ και οι παίκτες που κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τις προσαρμογές των μισθών της Μπαρτσελόνα γνωρίζοντας το μεγάλο ενδιαφέρον και την ανησυχία των οπαδών της που παρακολουθούν τις εξελίξεις αυτής της επιτροπής, δημοσιοποιούν αυτήν την κοινή δήλωση για να αναφέρουν τα ακόλουθα:


Σήμερα τα μέρη έχουν επιτύχει μια πρώτη συμφωνία που επιτρέπει την προσαρμογή του μισθού της τρέχουσας σεζόν, που ανέρχεται σε 122 εκατομμύρια ευρώ σταθερούς μισθούς, στην οποία προστίθεται η αναβολή για τρία χρόνια των μπόνους με προϋπολογισμό περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή είναι μια πρώτη συμφωνία της οποίας εκκρεμεί η επικύρωση της τις επόμενες ημέρες από την ομάδα των παικτών και των προπονητών που επηρεάζονται απ’ αυτήν.

Η επικύρωση, εάν ολοκληρωθεί, θα είναι ορόσημο μεγάλης σημασίας για την αποκατάσταση της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης.

Και τα δύο μέρη αναγνωρίζουν και επαινούν τη μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβληθεί για την επίτευξη αυτής της αρχής της συμφωνίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ