Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Θα φέρει αλλαγή, έχει πάθος με αυτό που κάνει»
Α' Κατηγορία

«Θα φέρει αλλαγή, έχει πάθος με αυτό που κάνει»

Τις δικές του εκτιμήσεις για την ΑΕΚ έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ακαδημιών Κούλλης Παύλου, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.

Η αρχική τοποθέτηση για τις τελευταίες εξελίξεις: «Είναι μια τολμηρή και επαναστατική απόφαση. Τα τελευταία 10 χρόνια, η ΑΕΚ έχει ένα διαφορετικό μοντέλο. Ήταν πρωτοποριακός και επιτυχημένος τρόπος. Όμως όλα κάπου τελειώνουν. Νομίζω ήταν μια πολύ τολμηρή και θεωρητικά σωστά απόφαση. Θα φανεί βέβαια και στην πράξη. Έχει επέλθει η φθορά στο καθεστώς που υπήρχε με τη συγκεκριμένη αγορά και είναι μια επιπλέον πρόκληση να φέρει ο Σωφρόνης, την ομάδα, εκεί όπου όλοι θέλουν».

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Είναι μια αποδεκτή απόφαση, που θα φέρει ηρεμία και κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Η απόφαση αυτή ήταν σωστή και θα φέρει αλλαγή σε όλο το σύστημα στην ομάδα».

Για τον Άντρο Καραπατάκη: «Αφήνει αυτούς που έχουν τα ηνία, να κάνουν τη δουλειά τους. Ο Σωφρόνης θα έχει τη στήριξη της διοίκηση και θα μπορεί να βγάζει τον καλύτερο του εαυτό. Είναι μια πρόκληση και για αυτόν. Η ομάδα χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ και ο Σωφρόνης θα βοηθήσει».

Για το υλικό: «Δεν θεωρώ ότι το φετινό ρόστερ είναι το χειρότερο. Ο Γενάρης είναι κοντά για να κάνει διορθωτικές κινήσεις. Ο Σωφρόνης θα βελτιώσει τα πράγματα στην ομάδα. Εξαρτάται και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να διεκδικεί όλους τους τίτλους. Έχει το γήπεδο, είναι μια υγιής ομάδα. Θα φανεί στην πράξη, αν μπορεί φέτος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Για το ότι ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ με τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Έχει δυναμισμό και αυθορμητισμό. Έχει πάθος με αυτό που κάνει. Θέλω να του ευχηθώ ότι καλύτερο».

Για τον αποψινό αγώνα με την ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ προέρχεται από επιτυχία. Θεωρώ, όμως ότι η ΑΕΚ θα είναι πιο έτοιμη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, επειδή θα δώσει κίνητρο και ενέργεια στην ομάδα. Για τα υπόλοιπα ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα χρειαστεί χρόνος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ