«Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα, δεν αλλάξαμε τίποτα…»
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα, δεν αλλάξαμε τίποτα…»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο Κώστας Σεραφείμ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε σε ένα τόσο σημαντικό ματς όσο είναι αυτά κόντρα σε ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα με τα γεγονότα που έγιναν με τον κ. Πετράκη. Μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το σοκ που δέχτηκε η ομάδα και να παρουσιαστούμε όπως έπρεπε. Η νίκη ανήκει αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές. Είναι μια ομάδα που έχτισε ο κ. Πετράκης, δεν αλλάξαμε τίποτα ούτε τακτικά ούτε αγωνιστικά. Οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να κερδίσουν ένα μεγάλο αντίπαλο όπως ο ΑΠΟΕΛ, παρά τα προβλήματά του. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός κέρδισε σε ένα γύρο τόσο τον ΑΠΟΕΛ, όσο και την Ομόνοια. Δείχνουμε ότι η βαθμολογική μας θέση δεν είναι τυχαία. Αισιοδοξούμε ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Αποκτούμε αυτοπεποίθηση από τις πολύ καλές εμφανίσεις. Οι ομάδα έχει δυνατότητα να τερματίσει στις ψηλές θέσεις. Με τη δουλειά που κάνουμε μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και όπου μας βγάλει. Εύχομαι το πρωτάθλημα να κριθεί στα γήπεδα και στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες».

Για το κατά πόσον υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας: «Δεν μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ. Ήμουν κοντά στην ομάδα με τον Πετράκη. Προσπάθησα να κρατήσω τις ισορροπίες και να παρουσιάσω μια ομάδα που είχε τον προπονητή της. Ό,τι ανακοινώσιμο υπάρχει θα το μάθετε από τη διοίκηση».

Related posts