ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ με αμφίρροπα ματς στο κυπριακό πρωτάθλημα με ΑΕΛ-Ανόρθωση με 0% γκανιότα* και ΑΕΚ-Απόλλων, Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!
Α' Κατηγορία

ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ με αμφίρροπα ματς στο κυπριακό πρωτάθλημα με ΑΕΛ-Ανόρθωση με 0% γκανιότα* και ΑΕΚ-Απόλλων, Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Σπουδαία η σημερινή μέρα για το κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς στις 16:00 η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Ομόνοια, στις 18:00 έχουμε το ντέρμπι ΑΕΛΑνόρθωση με 0% γκανιότα* και τις καλύτερες αποδόσεις παγκοσμίως και στις 20:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα στη Λάρνακα. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα κυπριακά ματς με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Αναλυτικά στις 16:00, η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει την Ομόνοια και η νίκη των γηπεδούχων δίνει απόδοση 4.65, η ισοπαλία δίνει 3.65 και η νίκη της Ομόνοιας δίνει απόδοση 1.78, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.87 και το Under 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 1.90. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.78, το No Goal δίνει απόδοση 1.97 και το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Νέα Σαλαμίνα δίνει απόδοση 2.80, ενώ το να σκοράρει πρώτη η Ομόνοια προσφέρεται με απόδοση 1.61.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια εδώ.

Στις 18:00, σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της αγωνιστικής, η ΑΕΛ υποδέχεται την Ανόρθωση. Η νίκη των γηπεδούχων δίνει απόδοση 3.10, η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.50 και η νίκη της Ανόρθωσης δίνει απόδοση 2.27, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.90 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.87. Ποιος παίκτης θα σκοράρει στο ματς; Ο Οκριασβίλι της Ανόρθωσης δίνει απόδοση 2.55 για να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, ο Κβιλιτάια της Ανόρθωσης δίνει επίσης 2.55, ενώ ο Μανιάς δίνει απόδοση 2.75 και ο Εμαέ της ΑΕΛ δίνει απόδοση 3.25.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ΑΕΛ-Ανόρθωση εδώ.

Στις 20:00, έχουμε το άλλο μεγάλο ματς της ημέρας, καθώς η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα που θα έχει στον πάγκο του τον Πετράκη. Η νίκη της ΑΕΚ δίνει απόδοση 2.60, η ισοπαλία δίνει 3.30 και η νίκη του Απόλλωνα δίνει 2.75, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.12 και το Under 2.5 γκολ δίνει 1.70, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 1.83, ενώ το No Goal προσφέρει 1.91 απόδοση. Το να σκοράρει πρώτη η ΑΕΚ δίνει απόδοση 2.05 και το να ανοίξει το σκορ ο Απόλλωνας δίνει απόδοση 2.10.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ΑΕΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

 

Related posts